CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 15, 2010

Happy birthday Yanie Sibudak Gebu dan Kak Lin Andaman


Selamat pagi rabu, agak lambat online hari ini…dapat pulang kerumah pun, sebab en zalie nak services storm ke kulaijaya

Hari ini 15hb disember 2010…aku nak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran dan perkahwinan kepada sesiapa yang menyambutnya..semoga kalian dirahmati Illahi…


post signature


Untuk blogger yang aku kenali, iaitu blogger yanie…ku doakan agar beliau bahagia bersama tunang tersayang, dah 28 tahun rupanya adikku itu…..semoga ceria selalu….


Kak Lin


Untuk sahabat Fb dan sahabat nyataku…Kak Lin, suri kepada abang Aziz….pakar Andaman di kampungku….memang glamour habis kalau kak lin dah hias cantik diwajah pelangganya…termasuklah solekkanku semasa hari perkahwinanku…malah kami adik beradik pun menerima khidmat kecantikan dari beliau, termasuklah hari bahagia adikku Zeizai dan Zalie…

Semoga beliau di panjang umur dan dimurahkan rezeki….

Selamat hari lahir……..

4 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

terima kasih kak...

terharu nih...hehehe...

(^^,) ❤

Citarasa Rinduan said...

yanie--
sama-sama..
karang, potong kek ingat kak ayu yer.hehehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hehehhe....tak tahu la incek tunang nak belanje aper petang ni

hehehhe

azzey said...

Citarasa Rinduan; semoga Allah merahmati kita semua ye Ayu....

p/s: mmg cantik make up tu...:)