CITARASA RINDUAN

Monday, December 27, 2010

Penat.

Assalamualaikum

Baru sampai rumah, apoinment jam 10 pagi…selalu kalau ada fisioteraphy…masa hanya dihabiskan dalam 1 jam

Tapi, hari nie, 1 jam 45 minit…peeh lama ko…apoinment akan datang 22 january 2011

Dan ekarang nie rasa penat…memandu time tengahari memang keletihan..

Nak rehat, nak tunaikan kewajiban….lepas tu ke citarasa rinduan.., eik..mata ubat titis mata aku eik??? Pagi tadi ada kat atas meja….huhuhuhuhu

PS: tadi sempat singgah hantar warranty card..,,poyo sungguh,,,ke kota tinggi semata-mata nak hantar sekeping kad,,,,adoi,.,,,,,,,,,,,habiskan masa jer…heheheh

11 ulasan:

wahida said...

take ur time my dear...

azian said...

kak ayu...
miss u...heheheheh
kak, nanti kl sy balik johor nak ajak mamat g CR lagi laa...
harap dapat borak lebih lama...

eelobor said...

begitulah tanggungjawab...walau penat namun tetap di gagahi jua

ainnoraini said...

sabar ye ayu...pas ni bawak2 berehat ye...

Ati Masrif said...

ayu..kita ni tertgl keretapi

nape sampai kena buat FISO?

IMANSHAH said...

kota tinggi tu jauh ke

norhidana said...

sian akak, tp akak kene kuatkan diri gk... bekorban apa saja kn kak utk yg tersyg...
ada masa jgn lupe rehat ye kak...

My MiRa said...

alahai cian nyer die penat.....take a rest ok...rehat kena cukup jugak...

nak tau tak mira ade wat bloglist baru tajuk die best blogger.....saya letak blog kamu jugak dalam tu sbb saya suka!

erienz said...

rehat dulu dear...lps tu baru pikir keje yg seterusnye...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Lama dah Akak tak gi Kota.. teringin nk gi Desaru.. bukan nk mandi kt pantainya sgt pun... tapi cuma best dpt tenang2kan fikiran.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Lama dah Akak tak gi Kota.. teringin nk gi Desaru.. bukan nk mandi kt pantainya sgt pun... tapi cuma best dpt tenang2kan fikiran.