CITARASA RINDUAN

Thursday, August 4, 2011

Nama Isteri di Handphone Suami..


Baru menikah: MY LOVELY WIFE ♥♥
1 thn menikah: MY WIFE/MUMMY
5 thn menikah: HOME
10 thn menikah:IBU PEJABAT
......
15 thn menikah: BILIK GERAKAN
20 thn menikah: BUKIT AMAN
25 thn menikah: WRONG NUMBER
PS: kredit to Norhasina Daud, sahabat ku semasa bekerja di Mersing dahulu....
jom check hp hubby masing2.. hehehhe, 
Bulan ogos adalah aniversarry daku … jeng2….Jom, teka berapa haribulan?

50 ulasan:

Kakzakie said...

Kakak pun dapat e-mail ini. Nak takut-takutkan kitalah ayu....:)

Rozita said...

ayu... baru je baca kat blog lain tadi.. hehe.. saje je diorang ni..

zaidah said...

biar betik...nak checklah balik nanti...

Citarasa Rinduan said...

kakzakie--
hahahha,, ayu tak takut kak.. cuma rasa lawak gitu....

hehehhehe

Citarasa Rinduan said...

ita--
hehehhehe...

kak zaidah..
opss...

Yasminhamid said...

hihihi.. tiada yang di atas.. sebab suami saya tulis ibu. senang adam nak call..

Yana Shaiful said...

Salam K.Ayu..

mmg nk tergelak kan..dapat jgk dkt emel dgn FB..mcm2 la dorang nii..tapi pe2pun Yana still My Lovely wife lg bt ms skg nii hehee

Citarasa Rinduan said...

yasmin--
samalah..
dah hampir 8 thn berkahwin.. en zalie tulis ISTERIKU

yana--
wsalam
rindunya dgn kamu....
alhamdullilah..
kita sama2 doakan y terbaik utk hbgn kita2 ya....
semoga perkahwinan kamu kekal hingga akhir hayat

Izan Ishak said...

nak tergelak pun ada ayu...kelakar je...

pena rozie said...

Budak opis pernah email tau. LElaki lak tu. Memang kureng asam.

Mommy Fara said...

Hahahahaha!

CT NoArIzAh ArIs said...

Slmat mula berniaga ayu...

Dlm h/phone hubby dia tulis A MY WIFE... tang A tu yg mcm klakar sok sok dia tulis abjad B pulak haaa tu yg nk kena siasat hbs2 tu..:)

Hari ni jual lauk apa ada siput sedut keee..hehe!!

Cik Ecah said...

hahahaha....xbley blaa la k.ayu..
sengih sorang2 ni ha...

Cik Sara said...

Happy coming anniversary kak! Can it be on 15th August? hehehe... Neway, Selamat berpuasa dan selamat berniaga..

bujal X said...

saya tulis cayang je~keh keh~

Fyzal said...

mungkin itu salah satu evolusi dalam perkahwinan. hehehe.

CT NoArIzAh ArIs said...

Eh..eh terlupa lak..Annivesary ayu 31 Aug kan..kan..kan :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy nyer hubby taruh nama jerr hehe..sy jer yg suka tuka-tuka nama dia kat hp..kalau marah kita taruh lah nama yg membencikan heheh

apeez said...

a frenz of mine dah lama gak kawen, dia save BINI AKU. hahaha

maszmadi said...

hoho setakat dah 6 tahun kawin ni, dalam hp hubby still gn nama 'SayangDear".. hehe alhamdulillah

Isteri Encek Bard said...

ADEH KAK.. HAHAHAHAAAHHA

miloais said...

hampeh banget!
hahahahah

Daddy Ziyyad said...

bayangkan macam mana Saleh Yakob set nama nama bini bini bini bini dia...:P

sarah-najwan said...

hehe..hubby akak tetap sejak dulu sapa loni..MY WIFE..ehhe

H.J said...

27 aribulan..hehe..

cucu umie said...

hahaha..mcm gitu ea sis..bukit aman tu tak boleh blah..hahaha

Aku Ibu Muda said...

ada kebenaran jugak tu...

ms berchenta dulu...sayang
dah kawen 3 taun and ada anak... sweetwife

lepas ni tak tahu lah :)

siti ika said...

iieee... jahatttt...

Antan Bertingkah said...

Salam Ayu,
Itu yang jenis romantik pada awalnya lah tu.... suami akak yang tak romantik ni.. dia letak jer nama akak dari dulu sampai sekarang...hehehe...

~izan~ said...

wah,makin lama makin garang bunyinya hehe..

eiela said...

macam-macam ragamlah manusia nih kan. hehe

jeBateja said...

eh...eh..kak ayu...kita letak nama betul jerk....ahakz....

bukan apa...takut terlupa nama wife...sebab kat rumah sebut darling....ahakz....ahakz

diana said...

masih sama dengan 6 tahun lalu..
sebab hp dan nombor suami tak bertukar jadi dia tak de masa nak tukar nama sapa2 dalam enpon..
hehehe

Mamamya said...

hehehe...kelakar lah pulak... :) setakat ini alhamdulillah dah 9 tahun nama akak mesih "adinda" lagi kat HP en.suami... :)

gedek! said...

uncle tulis nama penuh....

tak romantik kan?

cik cek said...

Ha ha ha ha...he he he...gelak2 beso kak cek....

p/s...anniversary Ayu bulan ni ...emmmm...kak cek teka 31 Ogos...betul tak...waaaa...hali laya.....yayyyyyy....sambut besar2an...:)

cikgu isza said...

dah check.. still sayang..
:D

IMANSHAH said...

haha nice..jangan marah!!

insan_marhaen said...

ada ada aje..

Nur-nba said...

Tergelak sendiri bila baca entri ni.. Nak cuba teka, mungkin tarikh tu 31 Ogos.. eh betul ke.. Happy Anniversary in advance...

Bigdaddyz said...

tulis kekasih no 1...hehe

Melur Jelita said...

Lucu kan ayu jelita..ekeke

vampire's lovex said...

whoa !!! tak baik.... hahaha

delarocha said...

no 8 : JANGAN ANGKAT

eelobor said...

bulan ogos eh????

Queenie said...

haaar3..

ayu punya apa?

wahida said...

aku agak mesti anniversary ko 31 Ogos kan?

betul tak?

Noriz sini.. said...

Ekeke, lawak...
tpi klu kena siap hubby tu!
hahaa

cik pulau said...

kat enpon mak..
nombor ayah nama "abah"
kat enpon ayah.. nama mak.."ma"

hehehe..

cik kumbang said...

hihi klakarnya...tapi ada ke yang tulis bukit aman tu...hoho~ :D

p/s:
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/