CITARASA RINDUAN

Thursday, August 18, 2011

Cari nie malam jumaat!


Malam nie malam jumaat eik??
Lepas solat tarawih aku cari nie.. buat penyejuk diri.. hehehehhehe..


Apasal rasa panas jer ya, hairan tu luar udara sejuk, tapi dalam hangat oooo
PS: sesekali nakal2.. boleh kan???

26 ulasan:

NadiRah said...

amboi3~
smbil gerak2kan jari kelingking ala2 azwan ali..huhu

Citarasa Rinduan said...

nad--
sebat tangan dia,, nakal eik masuk sini.... cepat kluar.. hahhhahahha

Sunah Sakura said...

alamak da termasuk

Citarasa Rinduan said...

sunah pun sama...
nakal eik!!!!! piat telinga..heheheh

eelobor said...

nakal!!!!

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
sesekali kan......

~izan~ said...

akak ni mcm tahu2 je izan intai blog akak..hehe..

baru nk taip,komen akak masuk hehe..

sedap tu kak.mmg layan abis kalau dpt mkn tu,yummy!~

Citarasa Rinduan said...

izan--
tulah dik, first time kak layan aiskrim versi nie..
sedapnya.. banyak coklat kan??

PS: kitakan sehati sejiwa.. hehehe

Rtp Farra Arisha said...

kan..kan..kan..perut sudah berbunyi skrg!! ;)

Yana Shaiful said...

Salam Kak Ayu..

waaa..nk jgk..dh lama xmkn aiskrim nii..yummy!!

Citarasa Rinduan said...

fara--
jom dik, kita makan sama2...........
masih banyak lagi di peti ais, yok!!! kita makan syer bersama.. hehehe

yana--
wsalam dik.. lama tak pekena aiskrim.. dapat tadi.. fuh!! dua keping kak habiskan.. siap masak ikan merah masak kicap lagi..

dieya said...

sedapnya...!

Citarasa Rinduan said...

dieya--
mari dik, kita syer sama2.. byk lagi slidenya... hehehehhe
kak simpan utk kamu jua

Kak Aya said...

tengok gambar aiskrim ni jam 12.01 AM, kecur jugak air liur ni walaupun dah lewat malam ...

Citarasa Rinduan said...

Kak Aya--
masih ada.. sambung sahur esok ya..

Daddy Ziyyad said...

malam jumaat patutnya Ayu minum Kacip Fatimah.


ekekekekekekekekekekekekeke...


Jangan marah...nanti kena jual!

Citarasa Rinduan said...

selamaT MALAM DOKTOR--
EH!!!
tidur lewat malam nie doktor., hehehhehe

cucu umie said...

sis jgn nakal2..hehe btw, btol ker ayie komen nie..hehehe

sis, sorry xdpr nak text sis juga..ayie ye fon hilng..incya-Allah nty dh beli baru.ayie text sis yer..

Citarasa Rinduan said...

ayie--
hehehhe..
hp pi services. tapi memory kad tak dapat lihat sbb pakai hp lama..
insyallah..minggu depan elok hp tu..

ps: budak2 kena tidur awal.. pi tarik selimut ya.. hehehe

logorithm said...

Tak pernah merasa Viennetta lagi. Nak cuba lah this weekend! ;-)

Gen2Merah said...

wah, saya tak bole nak makan aiskrim kalau dah malam.. bole kena selsema jawabnya.. ehe

Yasminhamid said...

ermmm. sejuknya tekak . dah beberapa hari tak sempat jengok ke sini..

insan_marhaen said...

boleh mintak sikit? nak bagi ibu_suri rasa..

diana said...

aih!!!
nakal jugak rupanya dia..
heheheh

azieazah said...

Nak nakal selalu pun bolehhhh.... hehehe

gadisBunga said...

ok. petang ni saya beli nak buat bukak pose. yeah!