CITARASA RINDUAN

Saturday, August 13, 2011

Terima kasih Azrin Rahim

Alhamdullilah, masuk hari yang ke 13 kita yang beragama islam menunaikan ibadat puasa… Syukur atas nikmat yang DIA berikan, setiap hari diberikan kesejahteraan yang baik2 dariNYa..
Disebabkan kes ini, aku memang agak gelabah, ya lah kan siapa tak risau?, siapa yang tak cemas bila kita dah serasi dengan sesuatu, tiba2 diduga sekian rupa..
Ku dedikasikan ucapan terima kasih untuk blogger Ayie, a.k.a cucu umie, yang berjaya mengatasi masalah ini.. sangat2 terharu atas pertolongan beliau, untuk mengatasi masalah feed hingga entry terbaru tidak muncul. Kita nantikan jawapan dari beliau..
Jua, ucapan terima kasih untuk blogger sis lin, sunah Muhamad dan cikgu azaref (lensa kehidupaku) yang banyak memberi sokongan membantu mengatasi masalah ini…
Terima kasih daun keladi…
PS: kalian sahur apa?, ku gorengkan ikan selar kuning dan sayur kailan untuk yang tersayang..

23 ulasan:

AMMAR YASIR said...

Sama-sama..hehehe... Cantik gila Blog Akak sekarang ni.. Pergh!!!!

kasih suci said...

selamat bersahur kak...jenjalan lepas bersahur....menu sahur td aym masak merah, rezeki jiran sebelah kasi...

mmm cantik la cat rumah akak yg baru ni....segar je mata memandangnya...NICE...good job akak...

Citarasa Rinduan said...

ammar yasir--
terima kasih dik singgah sini pagi2..

tulah kan, ramai y puji dengan kreativiti blogger ayie (azrin rahim..)

kasih--
dik, semalam kak call, tapi line hp kamu ada masalah...
alhamdullilah, kadangakala rezeki tak terjangka..
baik hati jiran kamu.. syukur

dik, ini hasil kerja ayie (azrin rahim) atas budi dan usaha beliau dalam dunia blogger.. kak ayu pun suka sangat2 blog ini.. COMEL

cucu umie said...

terima kasih sis.. sis bt entry penghargaan dekt ayie..sgt2 terharu sis.. ayie hanya bntu apa yg perlu.. terima kasih juga kpda yg lain..

Citarasa Rinduan said...

cucu umie--
wah!!! inilah blogger hebat yang bantu kerja2 mengecat dan mengedit rumah baru kamu
ayie,
sepatutnya kak lah y berterima kasih.. syukur kan.. semuanya dh selesai

cikgu isza said...

alhamdulillah..
ada tangan yang menghulur..
nice..

Wanie said...

datang dari blog ayie :)
kemas je blog akak ni..

Sis-Lin said...

Sama2 Ayu..
Alhamdulilah....esok2 klu kita plk yg kena problem mcm ni, so dh tau la nak buat apa dan kenapa kan... :)

Yasminhamid said...

salam.. ptutla saya kat bloglist saya mcm akak tak update jer.. apa pun syukur semua dah selesai...

cik cek said...

Eh..eh...ingatkan kak cek salah ghumah tadi...waaa....ghumah baru sempena hari raya ni....tahniah....cantikkkk...lagilah kak cek selalu dtg lepak2 kat sini...boleh kan..kan ..kan...

LiFe KaMi said...

semoga mereka mendapat ganjaran pahala yg lebih,
pagi td sahur sup daging dgn telur je, simple dan menyelerakan..

missbby said...

Salam, wah dah cantik dah blog ayu ni..jeles..jeles..sapa yang tolong buatkan ni..

Kakzakie said...

Gara-gara kena itu terus renovate rumah ye Ayu... Cantik...:)

cik pulau said...

nganga doploh saat tgk blog akak cantik sangat..
hehehe

anyss said...

Assalamualaikum,
Waaaaa cun melecun meletop letop blog ni...blog rayalah katakan...

JunAina said...

sahur sambal sotong goreng kentang..:)

jelez tengok org ada masa nak hias2 blog bagai...aina tak pandai + tak ada masa + tangan kayu (tak kreatif)...

NadiRah said...

eh..blog kak ayu ade aym...huhuhu

eelobor said...

cantik lah ayu.....buat untuk aku gak.

IMANSHAH said...

dah ok ?? alhamdulillah..saya hari tu sampai 2 minggu..adei..jeles ni, ayu sehari je masalah..hehe

Liza said...

salam ziarah ye...Liza followwww
jemputlah intai kat dapur Liza pulak yer..

Mas said...

oppss..ingat salah rumah tadi...he..he..
tahniah ayu..
cantikk la rumah baru ni....
segarrrr dan menawan.....

maceh ayu atas kiriman kad raya tu..
cantikk sangat...

Nur-nba said...

Salam.. Wahhh cantiknya rumah baru Ayu.. Kak Nur ingat tersalah rumah tadi.

Blog ni nampak sangat ceria & cun sangat :).. Beruntung Ayu ada yg sudi hulurkan bantuan. Lepas ni mesti Ayu lebih bersemangat nak berblog.

Mommy Fara said...

Wow! Sy perasan mcm layout baru je blog CR nie..Heheheh!