CITARASA RINDUAN

Friday, August 12, 2011

Baru ku sedar.. entry ku tak wujud!!

Baru ku sedar aku mengalami masalah berkaitan dengan blogku.. sebenarnya, pekara nie dah berlaku 2 hari yang lalu…bukan sebab blogger ayie a.k.a cucu umie yang mengedit blogku…
Sahabatku semua, boleh kan kalian tolong aku… macamana nak sattlekan masalah ini…
Teringat bulan lepas cikguiman ada menghadapi masalah ini…
Cikgu Iman… tolong saya…. Setiap entry yang saya up rupa2 tak naik di bloglist teman2….
Wawawa…………….
PS: adakah ada kaitan ku hide ruang komen sebelum ini?, ayie ada katakan, masalh ini berpunca dari Feed.. ku tak faham!!

14 ulasan:

Lelord said...

wah sudah bertukar...nice

Citarasa Rinduan said...

thanks sis.. blogger azrin rahim yang edit.. comel kan?

Sis-Lin said...

Ermmm sis pun tak reti la..lagi kalau tang edit2 ni..huhuhuhu

tp mmg dengar, klu kita ada tukar l;ayout dn ada edit, mmg ada masaalah sikit tentang feed..tp ermm ntah ek..cuba tanya BA..

Sis-Lin said...

Ayu a'ah la ayu..update terkini ayu tak masuk dalam feed sis..ermmm ngapain dong! cepat settlekan...huhuhu

cucu umie said...

nanti ayie try tnye member2 yg pakar IT..hope mereka dpt bantu.. kalo tidak pon cuba sis tye kak diana.. blogger senyum2.. kak diana pon pernah kena juga..

Citarasa Rinduan said...

sis lin--
masih bertahan dan masih bersabar..
tang edit layout maybe bukan kot, sbb ayu ada main edit2 kat ruang comment masa hari rabu lepas..

aduh!!
mana cikgu iman nie

Citarasa Rinduan said...

sis lin--
wawawawa............... still rabu kan?

ayie--
tulah dah minta cikgu iman masuk sini... mana lah cikgu iman nie..
kak diana ya? okey2..
nak kesana

eiela said...

saya pun tak reti sangat, memang problem pada feed tuh kak, saya rasa kena betulkan feed balik or masukkan balik bloglist kat blog-blog lain. nanti dia oklah, aritu blogshop saya pun kena jugak, lepas beberapa hari, dia ok.

Sis-Lin said...

Oooo klu gitu edit main balik kat comment tu ayu..kot2 ada salah apa tu...huhuhu

sabar ayu,...

~izan~ said...

oo mmg tak nampak la kak n3 akak b4 ni.tetiba ada byk kuar n3 akak kat dashboard tadi...

Citarasa Rinduan said...

eila--
terima kasih dik,

sis lin--
dah penat nak layan.. harap2 semuanya okey

izan--
wawawaw..... nak menangsi sebenarnya..

IMANSHAH said...

salam

saya ari tu delete semua post yang ada draft sahaja, then buang semua location dalam setiap entri if ayu ada masukkan location

eelobor said...

tak dapek nak nolong.... huhuhuhu

Mr.Thinker@Ali said...

maknanya tidak wujud dalam bloglist rakan2 blogger? pernah alami dulu. byk sbb. masa sy disebabkan html yang crash. feed x dapat dibaca. cara penyelesaian: tidak dapat dipastikan. kalau masalah html, boleh edit, try and error. tapi amek masa.