CITARASA RINDUAN

Wednesday, August 17, 2011

Shopping raya bersama mantan Perdana Menteri??

Berkenaan entry ini, kita lupakan sahajalah.. moga terbuka hati hamba Allah itu untuk beroleh kepada kearah kebaikkan..
Terima kasih sahabat yang sentiasa menyokong dan memberi galakkan nasihat padaku, semoga lebaran mendatang.. kebaikkan akan menyelitupi kekecewaan…


***********
Korang pernah shopping dengan matan negara?? Jom, layan gambar abang Iparku di kedah bersama Dato Tun Mahathir dan isterinya Tun Dr Siti Hasmah, kejadian berlaku di pekan rabu Kedah pada 17 hb Ogos 2011, sewaktu abang ipar menghadiri seminar di Kedah….

Rasanya, Tun shopping barangan keperluan raya tu.. hehehehhe
PS: korang pernah terjumpa dengan Dr Tun Mahathir secara live?? Ku tak pernah bersua, melihat raut wajahnya di gambar diatas, ku perhatikan Tun semakin sembuh walau usia semakin meningkat..... Semoga Allah berikan kesejahteraan yang baik2 pada beliau.. Amin

15 ulasan:

Muhamad Zaki Zafir said...

prnh kak,tun dtg u saya bg talk.yg lain2,slm dgn dato hishamuddin hussein kot lupe dh lame.

Citarasa Rinduan said...

zaki--
lamanya tak ke blog awak.. kak sibuk dik.......
tulahkan, bangga bila berjumpa mantan negara....

Huszaini said...

halleeee makkk!!! bestnya!

ainnoraini said...

pernah jumpe tun mase tu msh jd PM...dtg merasmikan sesuatu kat tempat kerja...

baru2 ni pun ade dtg untuk majlis berbuka puasa kat tempat kerja bersame2 dgn anak yatim...

IMANSHAH said...

tun penah sekali dtg sekolah saya

logorithm said...

Tak pernah, dan teringin sangat nak jumpa Tun Dr. M.

Bertuahnya abang ipar Cik Ayu...

Kalamhati said...

Masa dia dtg UIA penah tgk dr jauh..dr dekat sgt tu tak penah...


psstt..tq ayu sebab maklumkan pasal verification kt blog sy tu..mmg kalu tak bgtau kita tk perasan..huhu

gedek! said...

Hoi! Jelesnya!

kalau pakcik pon nak bergambar dengan tun sebelah-sebelah....

jadi guest nombor ???

cucu umie said...

kehkeh..ayie tak pernah jumpa pon..aishhh mcm nak jumpa juga nty..incya-Allah..

NadiRah said...

wah,,
tgk..tun pon shopping kat pekan rabu..
bukn kat overseas okay..hihihi

Sunah Sakura said...

wahhhhhhhhhhhhh~ seronoknye jumpa tun mahathir!!!

missbby said...

pernah sekali jumpa tun sorang, dan sekali lagi jumpa wife dia pulak masa tengah shoping kat kl..:)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

bestnyer dpt jumpa Tun M...pekan rabu mmg tempat favourite tun M shopping..

Aku Ibu Muda said...

Masih kekal berpakaian sebegitu walau dah bersara :)

Tun sangat menjaga penampilan kan

tun_telani said...

wahh.. bestnyer! aminn aminn..semoga sentiasa dibawah limpah rahimNya, iA.. banyak jasa Tun kt negara kita.