CITARASA RINDUAN

Sunday, August 28, 2011

Yes!! Dapat Biskut Raya Free

Salam ramadhan ke 28 sahabatku.. alhamdullilah.. sepanjang bulan ramadhan kami tak pernah tertinggal bersahur bersama2, seawal pagi ku sediakan masakkan panas buat en Zalie dan MIL tersayang…
Dengan amalan sunat ini membuatkan perhubungan yang sedia ada semakin erat dan kasih sekali..
**************
Seperti persahabatan jua ada kaitannya… walau ada pasang surutnya bersahabat, kadangakala masing-masing ada tanggungjawab tersendiri, tetap berhubung jua, walau sibuk macamana sekalipun.
Percayakah anda bahawa perhubungan antara blogger atau rakan maya, mengeratkan silaturahim sesama agama kita??
Buktinya????



Selain bertukar-tukar pandangan, selain bertukar-tukar pendapat dan idea, kadangkala hubungan seseorang yang jauh atau yang dekat dapat terjalin jua…
Terima kasih buat sahabat blogger yang sudi menjalinkan hubungan persahabatan, buat blogger ku rasakan something, tiada ucapan atau benda apapun yang boleh kuhulurkan sebagai tanda terharunya daku.. hanya ucapan TERIMA KASIH atas pemberian itu…… yang pasti biskut itu memang sedap!!



PS: jua, untuk sahabat yang sudi memberikan kad raya digital.. terima kasih tak terhingga.. salam sayang dariku AYU CITARASA RINDUAN

14 ulasan:

eqbalzack said...

Salam ayu,
akhirnya abg eq dapat juga serahkan almond london makcik jijah utk ayu rasa...hehe. terima kasih pada adik ayu, eliza...

selamat menyambut hari raya aidilfitri yg bakal tiba...maaf zahir dan batin. ayu org paling sibuk kot kat dapur nanti.

ChiLaBaey's Spot said...

Wah bestnye, dapat kuih raya.... Tuan untuk saya takde ker... Hehehehe... Gurau2....

Selamat hari raya yer Ayu....

cik pulau said...

wahhh. akak.. best la..
abag eq taknak bagi kat saya gak ke..
sekeping pun jadik la.. hahaha..

selamat hari raya kak ayu.^^,

Citarasa Rinduan said...

Abang Ee,
wsalam
Memang sedap sangat2 almond london makcik jijah tu...
sangat nyami!!

alhamdullilah.
akhirnya dapat rasa jua....
Eliza pun puji rasanya yang enak...
sebiji2 kacang dalam tu...

terima kasih atas ucapan pada ayu...
tulah kan, rasanya ayu pasti sibuk 2 hari ini...
SALAM LEBARAN untuk abang ee sklrg jua..

Citarasa Rinduan said...

Abang Muz--
selamat hari raya untuk abang muz dan kakak jua..

opss...
abang ee tak jumpa abang muz ker?
hehehehe

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
salam lebaran untuk kamu dik...

jom, datang rumah abang ee atau rumah kak ayu.. kita habiskan kuih nie..
ehhehehe

cucu umie said...

hehe..aka bt kuih bnyk x??? nak tapau ah nty..lalala gurua je..heheh btw, itulah name ye pershbtn kn..

AZLITA AZIZ said...

SELAMAT HARI RAYA
Maaf Zahir dan Batin

Dari
Azlita
Masam Manis

insan_marhaen said...

CR,
Tak ada kad digital. Tak ada kad konvensional. Cuma ucapan biometrik... Selamat Hari Raya.

Kalau tak ada radio nak dengar lagu Raya, on blog IM untuk mendengarnya...he..he..

cikgu isza said...

ayu,
biskut raya saya dah habis dua balang..
huwawa..
nak sebalang..
hu3

Seluar kecik pun tiada saiz S rupanya

Yasminhamid said...

selamat hari raya maaf zahir batin.. seandainya sepanjang kita berkenalan dialam maya ni ada saya terkasar bahsa..

azieazah said...

Terharu baca entri AYU ini.

Kerana tahu, AYU pun faham...

hysman said...

salam kak ayu... wahhhhhh!! best ler dpt kueh raya pree yeh... kem skit kat sini.. kat sini satu biji kueh pon tarak.. adeii..

akak, selamat hari raya kak yer.. maaf jika ade terkasar bila menaip ni.. suma hanya sekadar gurau semata.. njoy ur holiday kak.. :)

akuanakpahang said...

Selamat hari raya aidil fitri, minal aidil walfaizin. Maaf zahir dan batin diatas segala terkasar bahasa serta terlanjur bicara disepanjang persahabatan. Ikhlas drp blog akauanakpahang.