CITARASA RINDUAN

Friday, August 26, 2011

Aku terjebak dengan si budak Prima!!

Salam Pagi jumaat, salam ramdhan ke 26,Hari ni aku dah start bercuti.. bila mood dah makin hampir dengan raya.. nak buat kerja pun tak best rasanya.. hahahah (baik punya alasan)
Tak!! Sebenarnya, adik beradikku balik ke johor malam nie.. oleh kerana aku kena ambil depa di lapangan terbang Sultan Ismail senai malam nie, kenalah ready buat hidangan yang terbaik untuk mereka.. first time bersahur dengan mereka.. heheheheh




Eh!! Panjang pulak mukadimah.. yang sebenarnya nak syer tentang aktivitiku dipagi tadi.. hahhaha.. ku TERJEBAK dengan si budak prima tu…

Mana boleh kan, si Ady asyik cucuk baik punya ayat kat aku.. so, kenalah balas semula.. hehehe




Ucapan untuk sahabat yang paling akrab.. Untuk kamu TEMAN..



Ucapan ini untuk teman2 ku semua.. silalah beraya ke teratakku..







Dah jadi sessi berkasih sayang pulak!! Wah!! Yang penting ady budika SAYANG aku. hehehhehe

27 ulasan:

bujal X said...

wow! mi bandung~~meh sini adress~~keh keh~~

JunAina said...

semalam asyik tersenyum2 hari ini hatinya terus berbunga2...

Citarasa Rinduan said...

bujal--
no hal... jgn tak datang udahlah.. pintu rumah sentiasa terbuka utk kamu dan kawan2..

jun--
heheheh.. dah start cuti kan kak.. jiwa tak kacau.. hehhe

kakcik said...

Rajinnya Ayu berchit-chat. Sesekali, kan? Dulu kakcik ada juga berchit-chat di Astro@15! ;-)

Sari Yusa Ibrahim said...

kita gempur CR plak pas ni, hehehe

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
sesekali support kawan2 kak.. ady kerja di prima.. tu yang ambil kesempatan.. hehehe
tak pernah buat sebenarnya..


kak yus--
silalah ya,, ayu alu-alukan kedatangan kak sklrg

mama maman said...

Ayu: sy tak pernah pun buat chat kat situ tp suka baca apa org dok chat situ.. hhheee...

Citarasa Rinduan said...

mama yana--
hahhahaha.. first time ayu buat hari nie..

Mommy Fara said...

Wow! Ayu berbalas chat kat Hot.Fm...Glamer nama Ayu...Heheheh...

Daddy Ziyyad said...

hahaha...'berchat' di TV mmg syiok kan...

Raya ke 2 petang saya dah sampai JB, Insya Allah

maszmadi said...

wah best best..... bila la nama masz nak kuar kat situ yerk.. hehe berangan jer la kam..

semalat hari raya kak ayu, macam best jerk mee bandung, kat KL susah nak cari yang sedap wo... huhu

eelobor said...

wah....ada jugak nama aku. terima kasih kak long......

pena rozie said...

suka chat ek...

Mas said...

mee bandung ayu...best tu...
rasa nak serbu gak jerk citarasa rinduan..he3

Cik Ecah said...

haha rajinnyer k.ayu berchat2 kat situh...

salam aidilfitri ya k.ayu..:)
ampun maaf di pinta...

muah pp kanan kiri..hihihi

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe
kak ayu blogger lemah lembut hehehe


cam best je.. :)

diana said...

kalau nak tau saya dengan suami kenal dari ceting 8tv tu la..hahahahah

gadisBunga said...

blogger dan conquer chatroom hotfm. hahah!

miloais said...

rajin banget uols chatting!
hehehehe

selamat menyambut hari raya aidilfitri buat ayu sekeluarga...
maaf kalo ada salah dan silap iols ye... :P

ibuintan said...

makin popula la Ayu..


selamat hari raya Ayu, minta maaf ye kalau ada salah silap akak selama kita kenal di alam maya


jaga diri dan keselamatan semasa di jalanraya

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam akak ayu..wahh tu kerja akak pagi2 ye?hik3,selamat hari raya kak!nak mee bandunggggggggggggg

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdri.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

IMANSHAH said...

Kata telah terucap,
tangan telah tergerak,
prasangka telah terungkap
Tiada kata kecuali “saling memaaafi” jalin ukhuwah
dan kasih sayang
raih indahnya kemenangan hakiki
Selamat Hari Raya Iedul Fitri

Papa Mifz said...

berchatting yer...rajin sungguh...:)

Bigdaddyz said...

amboi pemes la ...kat tv pun ada org kenal...hehe

cucu umie said...

hehehe..kak ayu mmg seorng yg lemah lembut tu.. btw, nantikan ayie juga ye dtng rumah kak ayue..heheh incya-ALlah kalo berkesemptn..

Mama Kembar 3 said...

wah ayu awal awal pagi dah berchit chat yer hehehe. errr terus rasa tringin nak makan mee bandung ayu masak, pos boleh? hehe