CITARASA RINDUAN

Thursday, August 25, 2011

Pagi-pagi lagi namaku terpampang di HOT.FM..


Assalamualaikum, hari ini dah hari ke 25 kita dibulan ramadhan… sekejap sahaja masa berlalu…
Mood beraya semakin menebal, lagilah daku berniaga.. hati asyik berbunga2.. teringat kampung, teringat ibubapa, adik beradik.. alahai……. Mana anak2 saudaraKU????
Korang masih bekerja ker hari ini?? Atau ada yang dah ambil cuti panjang???
*****************
Rasanya, hari ini hari terakhir ku berniaga di bulan ramadhan pada tahun ini… penuh sesak perasaan ini………. Dah tak sabor nak beraya.. hehhehe
Ditambah lagi dengan ucapan si budak PRIMA tu…..



Terima kasih dik, kak terharu sangat2 pagi ini….. ucapan pendek itu amat besar pada kak Ayu.. (sebenarnya sebelum kak pergi kerja, channel 8, hot.fm memang di hati)

PS: rasanya ada peluang nak berbuka dengan ibu dikampung,… ku doakan tercapai jua sebelum menjelang raya.. Amin

33 ulasan:

cik pulau said...

Perhhhhhhhhhh..
hebattt la..

abg ady tak tuju kat sy pun.. hahaha.. nak jugakkk.. :P

diana said...

o..kat ruangan ceting tu ke??
ada kisah lama antara saya dan ruangan ceting kat 8tv tu..
hehehhe

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
hehehehhe... dah tak sabor nak raya nie..
tulah... suka sangat pagi nie dapat ucapan dr ady.. hehehhe

diana--
ya..... wah!! nanti syer entry ya..
hehehe

gedek! said...

sempat snap!

Glamour!

Citarasa Rinduan said...

gedek--
hahahha.. pakai kamera cikai..
tak pernah ada peluang, first time.. hehehe

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaa....saya pun interprem jugak situ..ahahaha

missbby said...

wahh, glemer la ayu..

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
hahahhaha.. itulah pasal,kena simpan buat kenangan..

miss--
bersahabat dgn rakan maya mmg terindah.. si ady budika masuk oficce pagi nie..hehhe

jeBateja said...

wahhhh....bestnya....terglamer akak sat nooo...ahakz

mas saari said...

glamour akak! heheheee

mamaNoriz said...

ewahhh,

makin glamer la kak ayu kite ni, siap masuk TV gitu... mesti rasa berbunga-bunga kan...

ari ni last meniaga kak?

cepatnya tutup kedai?
mesti dah untung besar ni...best arr

bujal X said...

satu sms 60 sen~~mahal~~he~~

*salam syawal kak ayu~~

Lelord said...

pheeweeet....salam aidilfitri ayu

ieda said...

oh ruangan chatting tu ye ayu .. seronok :)

insyaallah sempat berbuka di kg tuu ayu :)

JunAina said...

ayu...wahhh...glemer sekejap pagi ni, mesti lebih bersemangat nak memasak...mesti tengah masak pun senyum2...

Sari Yusa Ibrahim said...

apa??? Nak tutup kedai dah????? Mesti nt ramai yg rindukan Ayu, huhu.

Maya Mayana said...

Selamat pulang ke kampung kak,hati-hati di jln raya...

Mommy Fara said...

Wow! Glamerlah Ayu msk TV...heheheh!

CT NoArIzAh ArIs said...

Best..best kuar nama kat channel 8 tu.

Dah hujung2 ni ramai gak yg dah tutup gerai yg bujang2 tu payahlah sikit nak menapau nanti.

Cik Ecah said...

wahhh glemer k.ayuuuu hehehee

moga raya k.ayu kali ni lebih bermakna (:

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum ayu...
wah seronoknya.. hehehee
akak pun nak mengambil kesempatan nie... momohon kemaafan seandainya ada yg terkasar bahasa.. telanjur kata.. mohon d maafkan yer ayu... Selamat Hari Raya Aidilfitri buat ayu sekeluarga...

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe nina mmg xpnah tgk 8tv

kasih suci said...

wah...glemer gitu...selamat hari raya kak...(",)

Liza @ Adzriel AB said...

haa...ha.. glamour jap. selamat hari raya ayuu..

maszmadi said...

ha memula nama.. x lama lagi orangnya pulak kan...

munna said...

rindunya pada ayu.... sekali masuk sini..semuanya dah bertukar baru...cantik rumah baru ni...selamat hari raya buat ayu dan citarasa rinduan...maaf zahir dan batin

Daddy Ziyyad said...

Selamat Menyambut Hari Lebaran Ayu....

Best tu nampak nama keluar TV..ekekekeke...

mama maman said...

besh..besh.. takde sapa eks nak tuju ucapan utk mama nih.. hhhaaa.. [gurau je]

Selamat berhari raya buat ayu dan warga CR sekeluarga.. Harap maaf andai sepanjang perkenalan kita ada mama buat silap atau terlanjak berbicara.. Harap dimaafkan..

Mak Su said...

wah.. syoknyer!

alhamdulillah package dah sampai, maksu risau kan stem tu cukup ker idak. hehehe.

kata2 MIL tu mmg betul. mmg ada orang yang benar2 memerlukan :)

eelobor said...

wahhhh....nama ayu masuk tv terrrrr

Kalamhati said...

glamer ayu pagi2..hehe

logorithm said...

Selamat Hari Raya Cik Ayu.

Minggu depan I tak ambik cuti, tapi best jugak lah kerja 2 hari jer. :-)


Terbaru dari Logokoko:

[13SX] Ketiak

[U] Amoi comel

[U] Kentut durian

NadiRah said...

kak ayu ngan kak sunah je???