CITARASA RINDUAN

Monday, August 15, 2011

Bermula episod... (ENTRY ROJAK)

Salam Ramadhan ke 15 sahabatku semua…. hari ini hari isnin, ramailah kawan2 yang sibuk menguruskan keperluan dan bekerja semula
Semalam berehat, hari ini insyallah.. ku akan berniaga semula…  bermula episod ku akan sentiasa sibuk dengan kehidupan bergelar perniaga.
Berehat yang betul2 berehat memang bermakna… lagilah di sisi family tersayang, kadangkala ada orang tanya, tak boring ker 24 jam menghadap family? Jawapannya, Ya.. aku sangat suka dengan kehidupanku ini..
24 jam, menghadap en zalie, 24 jam menghadap anakku Umai, dan 24 jam menghadap Ibu mertua.. itu sahaja familyku yang ada….
Selagi nyawa ini bernafas, Insyallah.. ku akan menjaga mereka…..
Semalam menang GA ADY BUDIKA, en Random sayang aku… wow!!! Sangat suka, rezeki yang memang berbaloi2… (kiranya hadiah raya kan???)
PS: handphoneku pi services, lama berkhidmat denganku.. hampir 5 tahun.. so, no telefon kalian tak dapat diselamatkan… Rasa lain pulak perasaan ini tanpa nombor kalian. Seminggu tak dapat tanya khabar.. fuh!!

35 ulasan:

eelobor said...

dapat hadiah ape ayu? ikan bakar?

Citarasa Rinduan said...

EELOBOR--
ikan bakor plastik...
heheheheh

kasih suci said...

seronoknya menang GA lg..asyik menang je akak...jelezzzzz...

Citarasa Rinduan said...

kasih--
hehehe.. rezeki ramadhan dik, dik.. nanti dtg umah beraya ya

missbby said...

selamat bekerja ayu..dah masuk minggu ketiga ramadan dah ni..confirm hari ni start orang main lagu raya..:)

kakcik said...

Selamat pagi Ayu. Selamat berpuasa dan selamat menjalankan tugas seperti biasa. :)

~izan~ said...

akak,ada ke istilah jemu tgk family? mesti takde kan..izan pun mcm akak2,hari2 tgk family n bertambah2 erat syg tue..

slmt berniaga kak ayu yg ayu =)

Citarasa Rinduan said...

miss--ayu beli radio..
hahaha.. sbb nak dgr lagu raya
tahun lps radio hp.. hehehe

kakcik--
selamat pagi kak...
thanks atas ucapan dan doamu

izan--
family dihati, eh!!
ada y jemu tau.....
thanks dik atas ucapanmu.. utk kamu jua
(tadi, kita selisih keter ker)
hehehhe

al-lavendari said...

ada apa-apa yang istimewa kat kedai makan pada 23hb ni ?

kalau ada pun, tak mungkin dapat pergi, agak jauh dari Seremban.

H.J said...

semestinya sayang dengan keluargakan??

Rozita said...

ayu... blog cam lain je.. cantik header tu..

betul ayu.. kalau diberi pilihan nak saya duduk rumah 24jam.. duduk di sisi anak2 dan suami sentiasa... tp apa nak buat kan...

cik pulau said...

akak.. sy pun menang jugak...hehehe...^^,


p/s: nape dengan fon akak.?

ieda said...

congratd ayu ! .. :)

hp tuu nak kena ganti baru tuu :))

Kakzakie said...

Dah dapat hadiah untuk raya ye Ayu...

Entah bilalah kakak dapat ke sana Ayu. Teringin nak rasa air tangan Ayu..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

congrate akak :)

erm... best nye ada fmly kn :)

JunAina said...

bestnya kalau dapat betul2 berehat...june kalau tak kerja kat opis banyak pulak kerja kat rumah...

gadisBunga said...

comelnye rumah baru akak. saya suka!!!

mamaNoriz said...

sya pun klu boleh nak mgadap family je... itulah harta tak ternilai kan Kak..

tapi sya ni mkn gaji so kena kuar cari rezeki...8 to 6...syukurrr..

Mommy Fara said...

Wow! Layout barulah! Heheheh!

Cik FaRiZaM said...

wahhh ...alhamdulillah dapat hadiah raya....best nyer.....congrate!

0nenanina Vanilla said...

congrats dapat adiah rayer..hihi

Sis-Lin said...

Salam ayu..

ayu kannnnnnnnn...sayang kat mr.randommmmmm...hehehehhehe

AIEN NOT ALIEN said...

Salam Kak..

Untunglah en.random sayang akak.. hihi..

kella said...

kak ayu.. dah bertukar wajah nih! cantik laaa.. cung gitu!!

dah lima belas hari posa kan? maknanya hari ni 15hb bulan? ohhh esok ialah 16hb..jeng jeng jeng

Daddy Ziyyad said...

Saya pun suak 24 jam dgn family !! Best...

NadiRah said...

nad x sempt join pon..
sbb time tu tenet biol...
tahniah!!!! ^^

maszmadi said...

sana sini baca n3 kengkawan blog dapat adiah..... rezeki bulan ramadan kan... alhamdulillah, tahniah ayu

Yasminhamid said...

tahniah.. best kan dapat hadiah..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hai akakku sayang...rindu.mana laukpauk sis?nak tgk lauk ramadhan akak.nmbr nnt saya kirim lagi..hik3

Tinta Emas said...

Salam ayu... dah lama tak singgah sini.. puasa ni kurang sikit nak update blog..

Hari ini baru ada kesempatan sedikit...

Terkejut dengan wajah baru citarasa rinduan..

cantik...

ABU said...

wah tahniah mng GA :D

noraliza said...

congrat kak sebab menang GA :)

Kalamhati said...

beli hp canggih sket pasni ayu..hehehe

Family tetap no 1 dihatikan ayu..=)

alinac lover said...

la da hilang la no ya..xpe..nti yong msg akak ya..

akak da pakai ke PB?

Yan said...

Congratulation..

nak hp baru tu.