CITARASA RINDUAN

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday (Part 10) Hadiah GA dan kad Raya dari??

  HADIAH GA DARI BLOGGER MAK SU




 KAK RAYA DARI BLOGGER SINAR RAUDAH

 KAD RAYA DARI BLOGGER SUNAH SAKURA

KAD RAYA DARI BLOGGER CIKALI

19 ulasan:

Rozita said...

bestnya ayu dpt byk kad raya...

Syafiq Rosli said...

wah byknye kak ayu dapat kad raya..

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....da sampaiiiiiiiiiiiii...hehehehe

ct N honey said...

dapat juga kad hari raya,dah lama ct tak dpt kad hari raya,semenjak ada FB dan Hp ni guna itu aje nak ucapkan selamat hari raya...

missbby said...

seronoknya dapat kad raya...saya baru dapat sekeping je dari bos..

nyanyisunyi said...

Salam ayu syg..rindunya lama tak singgah rumah kwn2..baru ni dapat menjenguk..mggu lepas pun curi2 singgah..

bestnya dpt banyak kad..kak ida hmmm...satu pun tk dpt.

Mama Janet said...

banyaknya dapat kad raya

Bigdaddyz said...

sudah bertahun tidak terima kad raya...sayang mereka dgn cik ayu yer...:)

Mommy Fara said...

Amboi, meriahnya kad raya Ayu...

ieda said...

bestnya ayu dpt kad raya .. :)
nanti amik kad raya dari ieda tau ! :)

eqbalzack said...

salam ayu,
wahhh...meriah betul ayu dapat kad raya. boleh gantung kat rumah nnt ni. hehe...
abg eq akan buat entry next week. kumpul kad2 yg ayu dan kawan2 lain bagi...tunggu ok...

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahhh sonoknye bnyk dpt kad raya,.=))

Niena Pengembara Ilahi said...

best nye dpt kad raya :D

erienz said...

wah bestnye dapat kad raya...rin baru dpat satu td...

cucu umie said...

wah..banyk yer kad raya kak ayu yer..hehe

Areef Ibn Naim said...

salam,

alhamdulillah, murah rezeki akak...

klu sudi, terimalah e-kad sy tu, hehehe...

azieazah said...

Wahhh seronoknya dapat Kad Raya banyak camtu.

Budi baik di balas baik. Kak Azie tak sempat nak buat kiriman pun, tapi semoga Ayu gembira menerima kiriman kad raya dari teman blogger yg lain..

cik pulau said...

wahhhh.. dapat kad raya..^^,

NadiRah said...

ala..nad bg kad raya alam maya leh???