CITARASA RINDUAN

Sunday, August 21, 2011

Cuti lagi!!!! Apa agaknya yang aku rancangakan?



Salam ramadhan ke 21 teman-temanku..
Seperti entry semalam, nampak gayanya.. ku harus bercuti berniaga.. heheheh, ada barang-barang seperti lampu, bekas kuih raya dan barangan kecil-kecil pekakas peralatan rumah macam paku, nat yang perlu ku cari pada hari ini…
Nampak senang jer kan barangan yang ku harus cari??,, tapi.. aku nie jenis remeh sikit.. bila fikir barangan tu kena gunakan.. Risau pulak lauk pauk hari nie terlebih garam atau terlebih masam.. huhuhuh…. (alasan baik punya!!!)
So, buat kawan-kawan yang sentiasa bercuti hari ahad.. sila jangan jeles dengan daku…


PS: nak buat kek batik kot petang nanti.. tapi, rancangan jer.. kalau berat tangan nie.. HOLD dulu!! hehehe

15 ulasan:

eelobor said...

aku tiap kali ahad pun cuti per? huhuhuhu

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
nak cari ikan.. nak cari ikan.......
(ikan bakor eik!!)

Kalamhati said...

ayu mencutikan diri ye arini..hehe

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
A`aa, ayu bercuti hari ini
jom!!
acara buat kuih raya..
hehehhe...

Yasminhamid said...

hari ni rancangannya..nak cari kerepek untuk dibawa balik ke kampung sempena raya...

Citarasa Rinduan said...

yasmin--
ayu tak shopping kot..
tak suka jem dan orang ramai..
selamat bershopping kepek ya

Panglima Muda said...

saya kerja ahad... manger on duty..nasib sayalah

azza_irah said...

Salam Citarasa Rinduan..

terima kasih sudi menjengah sedetikhati.
tkasih juga kerana letakkan link blog aza disni...alhamdulillah..
salam perkenalan Citarasa aza sambut dengan tangan terbuka.
moga ukhwah berpanjangan.

aza dalam proses mekap balik blog..sb dh lama tinggal kan..hampir setahun hilang idea utk aktif spt dulu...skrg ni on off je update...hehee..
nnti aza masukkan link Citarasa ya..

apapun..salam perkenalan...

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

nanti sy nak amik gambar rmh akak dr sekolah, hehehe...

H.J said...

sedap dok dekat nga kak ni..blh makan kek hari2..haha

Mas said...

elok beli awal2 ayu...
tak de kelam kabut nnti..
selamat bercuti dan selamat berpuasa yerk ayu....

IMANSHAH said...

memang tengah cuti ni..huhu

Mommy Fara said...

Cuti jugak tp tak buat apa. Melayan anak yg becok ajak sembang je. Heheheh!

insan_marhaen said...

eloklah bertukang ahad ni. ahad depan dah sibuk dengan kuih raya, gitu...

jangan malam nanti terlepas pemburuan lailatul qadar!

noraliza said...

akak wat kuih raya ape jer?