CITARASA RINDUAN

Monday, August 1, 2011

Terima kasih~Kad dari kawan2~






http://kakciknurseroja.blogspot.com/2011/08/salam-ramadhan.html


http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/2011/08/salam-ramadhan-1432h.html


http://ronaldieya.blogspot.com/2011/08/my-ramadan-pledge.html


Ambil kesempatan untuk gantung kad-kad yang dikirimkan oleh sahabatku..terima kasih daun keladi, maaf andai ada kad-kad yang kawan beri tapi ku terlepas pandang, nanti tolong tinggalkan URL untuk kad itu ya.. Insyallah.. sementara belum berniaga ku kumpul kad2 anda,sebagai tanda terima kasih kepada persahabatan yang terjalin

26 ulasan:

Gee® said...

Apa menu berbuka puasa hari ni Ayu... k.gee nk buat bubur lambuk jer...

Adzriel @ Liza AB said...

wah..baru sehari berpuasa dah dpt kad... selamat berpuasa ayu. tentu sedap masakan ayu petang ni..

Mas said...

selamat berpuasa buat ayu sekeluarga.....
ayu dah start berniaga ke petang ni...

sarah-najwan said...

wah..byk kad ramadan dia..hehee

slmt berpuasa ayu..

Mommy Fara said...

Wah! Dpt virtual card! Cool!

Wanieyra said...

Selamat Berpuasa..

Nizam Ijam said...

selamat berpose...

miloais said...

selamat berpuasa ye ayu... :D

tQ... sudi letak kat iols yg ntah cam hapa jer iols buat tu!

gadisBunga said...

baru 1st day dah punya banyak kad akak dapat. :D

iMBobo said...

selamat berpuasa :)

dieya said...

seronoknya nampak dieya nyer kad ada kat sini. terima kasih k ayu coz sudi tampal.. sayang k ayu!

mamaNoriz sini.. said...

amboiiii...baru puasa kad dah byk camtu... cam raya lak...hehe

ieda said...

kad dari ieda ayu x nak amikkk kaaaaaaaaaaaaa :))

maszmadi said...

salam ramadhan ayu..semoga ramadhan kali ini diberkati Allah..... ameen

nurayunni said...

salam rmdahan..bnyknye dpt kad..:)

Amy Syaquena said...

Selamat berpuasa kak ayu...

Kakzakie said...

Cantik-cantik kad yg ayu dapat.

Selamat berpuasa ayu...

eqbalzack said...

salam ayu,
abg eq ucapkan selamat berpuasa buat ayu dan keluarga. bisness on jugak tak? hehe...

p/s: ingat lagi ayu nak biskut almond london makcik jijah. this year insyaAllah akan jadi kenyataan. abg eq dah order dah...

alexa yussida said...

selamat berpuasa akak..bt ape tuh?

yus tgh baring tekan2 keyboard sambil usap perut n melalut sebut nama makanan then my sis tegur,mcm upin ipin kamu nih! erk :D

Papa Mifz said...

wah byk yer dpt kad sambut ramadhan nih...belum kad rayo lg nih...

selamat berpuasa yer...

Yasminhamid said...

bestnya... banyak dapat kad..

cucu umie said...

selamat berpuasa sis..semoga ramadhan kali ini membawa bnyk barkaha..dh ready nk berbuka ker

Faidhatul Arfah said...

wah bnyaknya kadddd :)

NadiRah said...

nnt kad raya nad lak bagi..kih3

delarocha said...

baru kad pose, bulan kad raya lagi, huhu

~izan~ said...

byk kad puasa akak =)

walaupun izan tak hntr kad kat akak,izan tetap ingat kak ayu yg ayu dan akan sentiasa harap dpt mkn kt kedai kak ayu nnt