CITARASA RINDUAN

Sunday, August 21, 2011

Happy Birthday blogger Izah Daut, Ada yang rindu aku ya!!


Assalamualaikum, kurang 9 hari kita akan menyambut lebaran, malah telah tertulis di dalam ayat suci Al Quran, malam ke 10 terakhir kita dituntut mencari malam lailatul Qadar.. semoga kita bersama2 beroleh apa yang dihajati.. Insyallah..
************
Selamat hari lahir ku ucapakan khas untuk blogger Izah daut yang menyambut hari kelahirannya pada hari ini.. 21 hb Ogos…
Semoga apa jua yang diimpikan tercapai,sebagai rakan alam maya, ku doakan agar tuhan berikan beliau kesejahteraan yang baik-baik sahaja, dirahmati dan sentiasa berbahagia disamping keluarga tersayang
************
Sebenarnya, hari ini beliau berkongsi hari ulang tahun kelahiran bersama sahabat baik lamaku (sama2 menuntut di Poli PSP tahun 1999) Rahieda  Rejab, sahabat di kampungku Seri Azmi, sepupuku Are Syikin yang berada di terengganu, (Raya nanti kalau ada masa singgah ke rumah wak Man ya….)
Ku doakan semoga kalian yang berkongsi tarikh kelahiran sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia kalian..

PS:Blogger Lydia Miza, cari daku.. Ya dik, kakakmu ini sangat sibuk dengan mengemas rumah.. deco itu, deco ini.. tanggal langsir, cuci langsir, pasang semula (hampir 3 tahun tak ganti, kain masih elok.. kita pakai jer!!!),
~~Harap kawan2 jangan berkecil hati jika ku tak sempat singgah ke blog kalian~~

12 ulasan:

Kengkawan said...

happy besdayy 2 them juga

Citarasa Rinduan said...

terima kasih cikgu........
lamanya tak singgah blog kamu dik... rindu jua pada kamu

azieazah said...

Tumpang mengucapkan Selamat Ulangtahun Kelahiran blogger IZZAH. Semoga sejahtera dan bahagia selalu.

AYU, ada kala kita sibuk, ada masa kita sangat lapang. Setiap blogger kena faham dan pasti akan faham. Dont worry.

cikgu isza said...

deco2 juga..
jangan lupa jaga kesihatan yer..
Pesta Buih di rumah - Kan bulan puasa ni

Citarasa Rinduan said...

kak azieazah--
selalu terharu dgn komen kamu..
terima kasih kak......

cikgu isza--
trima kasih atas nasihat cikgu........
nie baru nak rehatkan badan.. sejak sahur jam 4 belum merehatkan diri, penat.. tapi siapalah nak uruskan itu ini.. ganti sana sini...

ckLah said...

Semoga sihat dalam ligatmu...

Citarasa Rinduan said...

terima kasih cklah........
terharu atas doa cikgu..

IMANSHAH said...

xsempat ke johor Ayu, saya di kelantan sehingga ahad, then isnin sudah mengajar. Banyak jemputan kahwin di sini

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
tak apa, hari lain kan ada...
mana tahu, sampai jua ke citarasa rinduan??

izahdaut said...

tq ayuuu... terima kasih buat entry ni dan happy birthday jugak buat kawan2 yang lain tu. semoga kalian beroleh keberkatan dlm hidup ini hendaknya. dan untuk ayu semoga bisnes makin maju ek. saya amik kad tu. tq

Mommy Fara said...

Selamat hari lahir pada yg berkenaan!

=D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari lahir buat rakan kak ayu..ye kak ayu..adik tau akak busy,saja je nak panggil2 nak manja2 .hik3