CITARASA RINDUAN

Monday, August 29, 2011

Blog penyanyi CINTA MUKA BUKU~~Najwa lafif

Sebelum nak bercinta di dapur.. Jom, layan dahulu lagu yang ku sedang minat giles!!


Punyalah pulun nak cari pemilik lagu yang agak comel dan santai ini.. aku google dan dapat sesuatu untuk di kongsi dengan korang…
My Photo
Rupa2nya adik Najwa Latif nie blogger juga tau!! Jom… sama2 terjah ke blog beliau, daku follower ke 11951, korang dah follow blog adik yang masih bersekolah nie ker???


9 ulasan:

eelobor said...

masuk dapur....masuk dapur....

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
sat2.... ayam dah beli.. tinggal nak kupas bawang2 jer.. layan lah lagu kan....
kalau layan lagu raya, sure aku menangis..

nyanyisunyi said...

salam ayuuuuu....
masak sedap2 ye...kak ida sempat bersiaran dr kg ni sblm bersilat kat dapur...selamat hari raya ayu...maaf zahir batin.

bujal X said...

best tapi da klise~~klon yuna kah? he~~

selamat hari raya kak ayu dan famili~~

Cik Ecah said...

dah pernah tgk blog najwa nih heee...
anyway sore dia sedap k.ayu!

cinta muka buku....i likeee :)

selamat hari raya mydear sista ruhayu!
mohon ampun ader salah dan silap...
t.care..

Mommy Fara said...

Wow! Baru 16 tahun la. Hehehehe....Ramainya follower die...
=D

Zul Fattah said...

salam ziarah..
selamat hari raya aidil fitri
dan salam 8-2

cucu umie said...

kak..ceptlah masuk dapur ea??? lala btw, ayie suka juga lagu dia nie..boleh tahan best kot..hehehe

Yasminhamid said...

oooo.. ini ke pemilik laginya.. saya ingat lagu yuna..