CITARASA RINDUAN

Friday, August 12, 2011

Yes!!! Rumah baru...


Jeng2……
Jangan hairan ya!! Jangan bingung ya~~~ Jangan terpinga2 ya..
Ini blog citarasa rinduan yang punya…
****
Siapa tak happy kalau ada yang sudi hias cantik rumahku ini?
Siapa tak happy kalau rumahku yang dulu kusam sekarang bertambah ceria?
Siapa tak happy kalau rumahku dulu tak berwarna sekarang berwarna warni?
Kalau korang nak tau siapakah pemilik yang sudi mengedit blogku secerai ini jom… kasi terjah blog beliau sampai pitam!!
Klik sini
PS: Terima kasih kerana singgah ke blog Citarasa Rinduan, maaf ku kurang berblogwalking.. tapi kalian sentiasa di ingatan ku..

23 ulasan:

Sis-Lin said...

Wahhh rumah raya ke ni Ayu? hehehehe

Salam Ayu.,.cntik rumanya.pink + merah sesuaiiiiii....
tapi sis ingat ayu suka hijo..kekekeke

Sunah Sakura said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhh~ sweet...

typo...secerai... :p

Kalamhati said...

waaaahhh!langsir baruuuuu..comeeyyy!hehe

Citarasa Rinduan said...

sis lin--
hahah.....rumah ayu lah, jgn tak caya..
wsalam sis...
ayu kena guna merah sbb warna merah buat orang lapo...hahahhaha

sunnah--
thank laling.....

NadiRah said...

wahhh!!!!
cat baru sempena hari raya yer kak???
nice!!! ^^

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
tulah kan, ala2 khas untuk beraya pulak...
hehehe..
mmg comel...


nad--
hahahhah...
nad, jemput masuk ya

Amy Syaquena said...

kak ayu amy suka sangat rumah baru akak nie , nampak lebih matang dan ceria....kredit perlu di berikan kepada orang yang renovate rumah akak nie..cantikkk

Citarasa Rinduan said...

amy--
terima kasih kembali dik, itulah ayie nie ada kebolehan...
tak sia2 ayu minta tolong dia..

comel kan?

aimaniman said...

tahniah berpindah ke rumah baru, akak pun nak pindah tp x menyempat je.. duit blom cukup nak pindah he he he.. kalau ada yg sponsor macam ni nak gak...

IMANSHAH said...

ayie memang baik!! tahniah kak pindah rumah

ieda said...

wah cantik ayu ...
haaa barulah ceria seperti tuannye ..
suke ..suke
ieda nak terjah nak mintak otg tu buatkan utk ieda puleee ekekekke jeless uu lalallala :))

Mamamya said...

waahhhhh...mmg cantik lah dik....berseri sungguh!!! pink kaler gitew....

akak perasan link ayu kat bloglist akak x gerak sejak ayu buat n3 WW aritu....nak kene refresh semula ni....

Bigdaddyz said...

betul2 beraya tahun ni yer bukan baju jer bertukar blog pun ikut sama...cantik2...

gedek! said...

Tahniah....

mana-mana belog yang tak perlu loading berjam jam... semua uncle sayang!

muah!

cucu umie said...

ini shje yang ayie boleh btkan dekt kat ayie..ayie still newbiee and perlu bnyk bljo lg..

ILA HonEyBuNNy said...

cantik rumah baru...

ceria ja..ehhe

Yatie said...

Assalamualaikum Ayu,
akak dtng nak beraya ni....hehehehe cantiklah warna umah baru..ceria jek...suka tngk...

Citarasa Rinduan said...

aiman--
terima kasih dik, tang pindah rumah tu.. jom kita collet sama2.. hehehhe, sehari 20sen..

cikgu iman--
mmg kan, ayie tu perhatin budaknya..


ieda--
tulahkan, sebelum nie kelam ko..... jom.. pindah rumah sama2


kak lieya--
wah!!
sukanya bila kak suka blog ayu....

tulah kak, sejak hari rabu hingga kini entry hilang.. walhal ayu up hari2...


dady cool--
sama2 daddy.. semangat raya nie


uncle gedek--
sayang kamu jua.. tapi uncle lagi best!!

ayie--
tabik toing2 dgn kamu.. terbaik...
thanks ayie

ila--
terima kasih, salam ziarah dari kak utk kamu

kak yatie--
waalaikumusalam...
masuklah..
tuan rumah dah hidangkan ayam kat atas tu...
heheheh
thanks kak.. ayie mmg budah baik

eiela said...

wah,,suka rumah baru akak nih, cantik.

~izan~ said...

cantik! nak raya,pindah rumah terus yer kak ayu =)

Lin Azlina said...

macam nak raya plak..blog pun kena uamh baru...cantik

Mr.Thinker@Ali said...

cantik rumah baru. pinky gitu. kekeke. :)

Nur-nba said...

Salam.. Tahniah Ayu.. Cantik betul rumah baru Ayu. Kebetulan pula raya dah nak dekat.. sempat renovate rumah.. hehe

Merah itu menawan...!! :)