CITARASA RINDUAN

Tuesday, August 23, 2011

Ucapan pendek namun amat bermakna, TERIMA KASIH




Selamat petang, TERIMA kasih kepada sahabatku yang memberi ucapan tahniah dan sentiasa mendoakan kebahagian kami… di FB, Blog, SMS atau ucapan secara langsung membuatkan hati ini amat indah sekali…
Sebenarnya, saat ini terasa amat terharu dengan ketulusan kalian… malahan, secara realitynya kami tak pernah menyambut apa-apa jua majlis ulangtahun perkahwinan atau majlis ulang tahun kelahiran.. mungkin kami dah terbiasa sibuk menguruskan kedai, tidak menyambut dimana-mana tempat mewah ataupun pusat peranginan..
**************
Namun hadiah paling bermakna hanya jatuh pada tahun lepas , saat en zalie dapat pulang kerumah, tarikh en zalie dapat dcaj dari hospital.. betul2  jatuh pada hari ulangtahun perkahwinan kami yang ke 7.. itulah hadiah paling bermakna pada aku yang berbulan-bulan berteduh di hospital menjaga en zalie..
Syukur, dugaan yang DIA turunkan makin mengeratkan hubungan kami…
Semoga, kami kekal bersama-sama hingga hujung nyawa.. Amin
 PS; paling sedih saat en zalie menggengam jari jemari dengan sepotong ucapan HARI ANNIVERSARRY.. pendek, namun amat bermakna, terima kasih ABANG..

16 ulasan:

Gee® said...

Slmt hari Raya Ayu... maaf zahir & batin...

Sari Yusa Ibrahim said...

sama2 kasih... hihihi.. mana kad raya ada lagu.. nak ada lampu sekali tau, haha

bujal X said...

sori lambat wish~~selamat ulangtahun kak ayu~~semoga berbahagia sampai hujung hayat bersama~

alinac lover said...

so sweet! selamat ulangtahun ya kak~

happy2 sokmo~

NURUL AINI NORAZMAN said...

sweet jgak hsband akk,.=))

Niena Pengembara Ilahi said...

Amen..


semoga bahtera yg dibina itu kekal selamanya kak ... :)

semoga akak jadi Isteri yg solehah, ibu yg mithali.. seorg Isteri yg mampu mnjaga maruah suami, harta suami dan mendamaikan hati suami :)

CT NoArIzAh ArIs said...

Ayuuu...slmat ulangtahun ke 8..betul ke?

Sorry lewat wish namum akk doakan jodoh ayu dan suami berkekalan ke hujung nyawa :)

Yasminhamid said...

selamat ulangtahun perkahwinan.. sorry la.. terlewat. semoga kebahagian sentiasa menyelubungi ayu sekeluarga.. amin..

Liza @ Adzriel AB said...

TQ for everything yg tak mampu diungkap dgn kata2.

noraliza said...

aminn..selamat berbahagia dan selamat hari raya kak :)

Antan Bertingkah said...

Happy anniversary ayu.... sorrylah dah lama tak Bw, sampai tak terbaca perkembangan terkini, semoga Ayu dan suami akan berbahagia hingga ke syurga...

zarazueyin said...

aminnn....sy doakan juga

selamat hari raya kak ayu
maaf zahir batin

http://zarazueyins.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

azieazah said...

I love you tooooooo....!

IMANSHAH said...

selamat berbahagia

cik pulau said...

sama-sama akak....
err.. macamla tuju kat sy kan.. kikiki...

selamat hari raya aidlifitri kak ayu..

err..padahal lg seminggu.. hehhe

Mas said...

romantik la gitu ayu....
so sweet...
moga ayu sekeluarga berbahagia selalu..