CITARASA RINDUAN

Tuesday, August 23, 2011

8 tahun menyulam CINTA... HAPPY ANNIVERSARY.


8 tahun yang lepas, seperti tarikh keramat ini…aku dan DIA disatukan…..
Semoga perkahwinan yang terbina kekal selamanya…..AMIN, terima kasih ahli keluarga dan teman sekeliling yang sentiasa mendoakan kebahagian kami.....




53 ulasan:

dieya said...

happy anniversary k ayu n en. zalie!
moga kekal berbahagia hidup bersama hingga ke akhir hayat!

Citarasa Rinduan said...

dieya--
terima kasih dik.....
terharu kerana sentiasa mendapat ucapan dari sahabat dan kenalan...
terima kasih sekali lagi

Yan said...

Tak campur cintan cintun ke?

Kami lak oct nanti cukup 16 tahun. Plus sinta2 tu almost 26 years..Mudah2an tak jenu jelak..heee..

IMANSHAH said...

sweet..semoga kekal melayari bahtera perkahwinan AYU..semoga menjadi isteri yang membahagiakan suami, dan ibu yang menjadi suri teladan untuk si puteri

Citarasa Rinduan said...

yan--
tak.. sebab kami tak bercinta.. heheheh.. restu orang tua.. akhirnya kami bertunang, dan menjadi suami isteri..
so.. kiranya bercinta semasa berkahwin..

cikgu iman--
komen cikgu membuatkan ayu menangis.. terima kasih ya cikgu....
ikhlas nak kata, saya kagum dgn ikatan persahabatan di alam maya..

buatkan kita menjadi orang yang sentiasa dikelilingi sahabat yang ramai dan mesra

cikgu isza said...

Selamat ulangtahun perkahwinan buat ayu dan en zalie..
semoga badai yang ditempuhi mengukuhkan lagi raa cinta di antara kalian berdua..
Cabaran Blogger Satu Hari Di Hari Raya

Jamiel said...

Happy Anniversary..
Selamat Hari Raya..
Maaf zahir dan batin..

Citarasa Rinduan said...

cikgu isza--
terima kasih atas doa kamu..
sungguh... bila dilanda dugaan.. semakin dekat dan semakin sayang... terima kasih kak.....

jamiel--
maaf lama tak singgah blog kamu..
terima kasih ats ucapan kamu..
utk kamu jua.. semoga kamu dan ida berbahagia

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.happy annyvsry akak n hsband!!
moga teros berbahagia hngga akhir hayat,.=)
amin,.

Latika.Dot.Dot. said...

happy annyversary~~
semoga Allah lebeyh memberkati.
amin~~~~~~

Diana @ Melley Mey said...

Happy Anniversary buat ayu n suami... Moga kekal bahagia hingga akhir hayat... Amin...

Arizakiah said...

Happy anniversary yang ke 8. Semoga Cinta kamu berdua mekar sepanjang musim.....

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy Anniversary Ayu & En. Zalie.. moga disulami kebahagiaan selamanya. Amin.

~izan~ said...

happy anniversary kak ayu yg ayu...

semoga berbahagia ke akhir hayat,dimurahkan rezeki dan sentiasa dilindungiNya... Amin

missbby said...

TAHNIAH..HAPPY ANNIVERSARY YEA AYU DAN EN ZALIE..dah 8 tahun dah kan..samalah ngan kita, tapi kita hujung tahun nanti..moga kekal dan berbahagia selamanya..

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan to AYU-ZALIE. Moga bahagia selamanya...

tun_telani said...

happy anniversary kak ayu.. semoga sentiasa dibawah lembayung rahmatNya, iA.

Mas said...

Happy Anniversary buat ayu dan en zalie...
Moga kekal berbahagia hidup bersama hingga ke akhir hayat....
Moga cepat2 dapat baby lagi yerk....

diana said...

selamat ulang tahun..
semoga kekal ke akhir hayat dan diberikan kesihatan yang baik2 saja selamanya...

Citarasa Rinduan said...

terima kasih AIN,LATIKA,DIANA, ARIZAKIAH,KAK MM,IZAN, MISS, KAK AA, TUN DAN MAS..

terharu atas doa dan ucapan kalian...

Citarasa Rinduan said...

diana--
terima kasih. alhamdullilah.. moga pjg jodoh kami hingga hujung nyawa.. amin

kakcik said...

Selamat hari ulangtahun perkahwinan buat Ayu dan Zalie. Semoga sentiasa berpanjangan kasih sayang kalian ke akhir hayat. Amin. :)

cik pulau said...

waaahhhh..
happy anniversary kak ayu..
bahagianya rasa...

sy tumpang bahagia..^^,

Adzriel @ Liza AB said...

moga bahagia & damai forever ayu! Aminnnn..
kak liza ni dah darab 2..16 tahun. hujung tahun nanti.

azza_irah said...

Selamat Ulangtahun Cinta Hati buat CR n suami..
moga semakin mekar dan segar kasih sayang selama ini...

Yatie said...

Happy Anniversary buat Ayu dan suami tercinta, moga kekal bahagia hingga keakhir hayat...Aminn.

Irma Ruhani said...

Happy anniversary kak. Semoga berkekalan... Amin.

HaSue said...

Happy anniversary buat Ayu dan suami...semoga kekal bahagia sehingga ke syurga.. ;)

eelobor said...

Alhamdulillah....tahniah buat ayu dan pasangan en.zalie sempena ulang tahun mereka. semoga kalian berdua terus berbahagia di samping keluarga tersayang dan mendapat kerahmatan daripada-Nya

ieda said...

ayu !!
selamat ulangtahun perkahwinan ya ...
semoga kekal abadi ke anak cucu ..
berbahagia selalu ..
aminnnnnnnnnnn

mamaNoriz said...

"panjang jodohnya, panjang jodohnya panjang jodohnya...serta mulia, serta mulia, setahun lagi"

Hepi anniversary kak!

sooo hepi for u, bukan senang kan melalui ranjau 8 tahun tu...

semoga terus berbahgia ke akhir hayat :)

Kakzakie said...

Syukur Alhamdulillah... 8 tahun hidup serumah, tidur sebantal...eh sekatil kot....

Salam buat zalie ye Ayu.....Selamat Ulangtahun Perkahwinan dari kakak & keluarga.:)

Sari Yusa Ibrahim said...

semoga cinta itu mekar selamanya... Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan Ayu & En Zalie.. :-)

Niena Pengembara Ilahi said...

selamat ulangtahun kak ayu :)

semoga kekal abadi hgga akhir hayat... :)


semoga Allah mempermudahkan prjalanan hidup kak ayu sekeleuarga :)

Bui Junaidi said...

selamat ulangtahun yang ke-8
semoga hubungan korang kekal hingga ke akhir hayat..amin..amin..

zaidah said...

semoga cinta yang dibina berkekalan hingga kehujung nyawa...

Rozita said...

tahniah ayu.. semoga berkekalan selamanya..

gadisBunga said...

happy anniversary kak ayu....

tlg cakap kat en zali, dia dah dapat hadiah terbaik dalam hidup saat dia nikah dgn kak ayu... :)

logorithm said...

Happy 8th Anniversary Cik Ayu!

Semoga kekal berbahagia sampai ke cucu-cicit.

Mommy Fara said...

Yeay!

Selamat Ulangtahun kelahiran yang ke-8 Ayu! Semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat!

=D

cik cek said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan...semuga cinta yg hadir sentiasa hangat...kekal bahagia hingga ke hujung nyawa....:)

Maya Mayana said...

Selamat Ulangtahun perkahwinan,semoga bahagia hingga ke akhir raya..selamat hari raya..maaf zahir batin kak,

psst balik tenggaroh tak ni?

Adinda Amy Sensei said...

semoga berbahagia...

Ummi said...

Happy Anniversary buat Ayu dan suami...moga sentiasa dalam rahmat Allah swt dan kekal bahagia ke akhir hayat....amiiinn.... Waaah mesti Ayu masak special hari ni kan...kan...jgn lupa post entry eh.. ^__^

Daddy Ziyyad said...

Selamat Ulangtahun perkahwinan Ayu...moga bahagia selamanya hingga bersatu kembali di syurga..

Cheq Sue said...

Selamat ulangtahun perkahwinan ayu...semoga berkekalan selamanya hidup rukun bahagia bersama...

Amy Syaquena said...

Happy anniversary kak ayu.. semoga hubungan yang di bina akan terus berkekalan dan bahagia hingga ke hujung nyawa

anyss said...

Assalamualaikum,
Selamat ulang tahun perkahwinan Kak Ayu dan En. Zalie...moga berkekalan dunia akhirat

mama maman said...

Selamat menyambut Ulangtahun Perkahwinan yg ke 8 thn... moga2 terus kekal erat bersama..:)

JunAina said...

Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan ayu...semoga berbahagia sehingga kehujung nyawa...

sarah-najwan said...

wah..rumah dia da baru..nmpk sgt akak dah lama xdtg sini..

selamat hari ulang tahun perkahwinan ayu..semoga kekal ke firdaus..

dwaty said...

selamat ulang tahun dan selamat hari raya....

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

happy anniversary buat ayu & suami.. semoga kebahagiaan menjadi milik kalian berdua buat selama2nya.. & selamat hari raya juga buat ayu..
tarikh anniversary ayu sama dengan tarikh birthday anak sulung akak.. hehe.. 11 tahun usianya hari ni..