CITARASA RINDUAN

Monday, August 1, 2011

Happy Belated Birthday cik Cek dan kisah terawih ke 2

Salam ramadhan, alhamdullilah baru balik dari masjid berdekatan.. seperti semalam umai turut sekali solat tarawih, walau anakku belum berusia 4 tahun.. tapi umai tekun juga belajar solat tarawih. Namun, ada sesekali dia mengeluh penat dan panjang katanya.. heheheh.. anakku..
Terlanjur ku mahu lelapkan mata, tidur awal.. ku ingin mengucapakan happy beleted birthday utk blogger cik cek pada 30 Julai… sebenarnya, aku tak tahu pun akan hari ulang tahun kelahirannya… bila on blog.. baru perasan..

Untuk kak cek, semoga panjang usiamu.. semoga murah rezekimu… dan salam ramdhan utk kak…….
 *****************
Nak tayang, kad salam ramadhan dari blogger ieda… heheheheh…. (jangan merajuk sayang!!, ku tampal di entry ini utk kamu jua)
PS: perut tamo terima makanan, ku berbuka ala kadar, moga2 esok pagi bolehlah ku makan nasi.. perut!! Jangan buat hal ya…

17 ulasan:

cucu umie said...

hehe..boleh tertinggal nak tunjuk salam ramadhan dripada kak ieda ea..sis

jeBateja said...

den terawih 8 rakaat dah sakit kaki....aiyaaa....

Citarasa Rinduan said...

ayie--
tu lah,.. mujur kak ieda tolong ingatkan.. hehehe

jebat--
8 rakaat?
kak malam nie 23 rakaat termasuk solat witr..rezeki dapat imam muda.. semalam imam dah ada usia, hanya 21 rakaat

~izan~ said...

sedapnya kek aiskrim tu hehe..

slmt bersahur kak dan meneruskan ibadah puasa untuk hari yg kedua pula.. =)

hysman said...

selamat berpuasa buat kak, keluarga dan warga citarasa rinduan...
warghhh,hebatnya umai...
bagus kak,didikan agama sejak kecik insyaAllah moga jd anak soleh dan solehah kelak...
hehe..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu... akak tgh ngantuk ni, baru sampai dr kg, kalau akak tido bermakna akak tak terjaga pkl 4 pagi esok ni utk sahur.. terpaksa bersengkang mata sambil membasuh kain sambil tu baca blog Ayu.

Umai mmg good girl, rajin ikut Ibu gi solat terawih.. bagus2. Moga jd anak yg solehah. Amin.

L said...

pon2,, lori milo L dtg nk support org shur.. =) selamat berpuasa
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/bangun-sahur-buat-aper.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ayu..slmt menyambut bulan Ramadhan al-mubarak tuk Ayu skluarga.Semoga sama2lah kita mendpt keberkatannya..Amin

ieda said...

thanx dear ayu .. x der maknanya nak majuk2 nie dgn kamu ayu ekekke :))

selamat menunaikan ibadah hari ke2 .. dah 2 hari kan kejap je masa berlalu .. ieda 1st day ok ayu x der lah angin @ x selera makan .. cuma jarang ambil nasi bila berbuka .. rasa mcm berat sgt .. berbuka bukan nasi punn berat nak ke terawih ekekek :))

Mak Su said...

amboi, bulan bulan posa gambaq kek. hehehe.

ayu, nanti emelkan alamat , nama penuh dan akaun benk ya. thanks :)

Cik Ecah said...

selamat ulangtahun kpd cik cek :)

hehe comell jer umai berkata mcm tu...
xper..seronok tgk kanak2 mcm tu...
dah beso mudah mudahan rajinn dia berteraweh...=)

sahromnasrudin said...

selamat bertarawih utk CR sekeluarga...surau / masjid kat cane buat brp rakaat??

Gee® said...

waaa...syabas umai.... anak k.gee lepas berbuka terus tertido... kekenyangan...

Mommy Fara said...

Wah! Seronok berterawih. Tunggu Aydin bsr. Nak gak terawih. Heheheh....

munna said...

MUNNA BLM BERKESEMPATAN LAGI PERGI TERAWIH...BENDERA MERAH LAGI...

makdara TERdiva said...

selamat berpuasa buat ayu dan keluarga..


p/s : aktiviti berBlog/berBW akan dikurangkan dalam bulan ramadhan ni..insyaAllah akan aktif semula slps ramadhan

Amy Syaquena said...

amy x pergi terawih pun semalam , perut di serang gastrik pulak , x lena tido malam tadi kejap terjaga dik kerana perut yang terasa senak je..