CITARASA RINDUAN

Monday, August 8, 2011

Melur jelita bikin ku ASYIK!! HaPPY Birthday 8-8…


Selamat hari lahir ku ucapakan khas untuk Melur Jelita yang menyambut hari kelahirannya pada hari ini…
Beliau ku kenali di alam maya, macamana daku boleh kenal beliau? Jom ikuti kisah ini..
***************
Hilman dan Intan adalah penyeri dalam ASST..
Bahang asmara, kelucuan, aksi romantik, saat pasangan bersama-sama dan apa jua yang ada kaitan dengan Hilman dan Intan menyebabkan perasaanku bercambah-cambah…
Ingin dikasihi, ingin dicintai…. Ya!! Itulah jawapan pada kisah percintaan pemuda cina yang bernama Yong kepada Zulaikha.
************
Asyik.. indah…..dan kadangkala rasa tertekan pada episod demi episod kisah mereka
Itulah yang kurasa bila membaca kisah cinta mereka..
Awak Suka Saya Tak, merupakan hasil penulisan novelog puan Melur jelita…
Rugi rasanya jika tidak mengikuti kisah cinta dalam ASST….lebih-lebih lagi anda pengemar kisah cinta.
Jom, ramai-ramai kita menghangatkan rasa cinta dalam novelog beliau.. terkini beliau sedang menyiapkan ASST dalam bentuk novel.. tahniah puan Melur Jelita

PS; terima kasih kepada puan LM yang mencadangkan aku kepada ASST.. dan terima kasih tak terhingga kepada puan melur Jelita yang menghasikan novelog terhebat yang pernah ayu baca.. tahniah, tak sabarnya nak nantikan novel ASST di pasaran..

21 ulasan:

azam said...

selamat hari lahir ye....hehehhe

Melur Jelita said...

Assalamualaikum Ayu jelita ( datang dengan sopan santunnya, wakil Hilman dan Intan..ekeke)

Wah terharu nih..tak sangka Melurjelita mendapat ucapan khas dalam blog yang hebat ini...

Terimakasih dengan wish dan doa Ayu jelita...amin999x

ASST dah siap, insyaALLAH bila novel akan dilaunchkan akan diupdate di blog.

Terimakasih kepada Ayu jelita dan semua kerana sangat menyukai dan menyokong ASST. Terharu dengan LM jelita.

Melur Jelita said...

Azam...terimakasih

cucu umie said...

birthday sis jelita..kat blog kak mimi pon bt pasal kak melur juga and ad kaitn dgn ASTTkan.. ayie bace sikit jer..kahkah

btw, sis nty ayie add fb sis..baru bkk blog..

IMANSHAH said...

Tahniah juga semoga semakin jelita

Citarasa Rinduan said...

azam--
terima kasih atas ucapan

Melur jelita-
waalaikumusalam.
kak...........
semoga kamu diberi kesehajteraan yang baik2 ya..
tak sabar nak tunggu novel ASST dipasaran...
hehehehe


ayie--
cepat2 add kak.. hahaha,
thanks atas ucapan utk Melur jelita

cikgu shah--
cikgu jua brtambah kacak..ambil berkat bulan puasa..

diana said...

wah...
ramai buat entry pasal melur jelita...
betul2 ramai peminat ni..
hehehe

Wanieyra said...

Salam.

Tak pernah gi blognya. nanti kita follow jugalah

Citarasa Rinduan said...

diana--
mmg tau...
dia mmg femes.. suka dgn caranya menulis.
awak pun apa kurangnya.. blog hebat

waneyra--
wsalam..
jom terjah ke blog melur jelita..

Lelord said...

happy birthday melurjelita..nak terjah gak la

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
cepat2... terjah sambil jeling2 hilman

cinnamon.com said...

sama nak ikut juga..

Citarasa Rinduan said...

cinnamon--
cepat2.. nanti tertinggal.. hehe

Melur Jelita said...

Salam Cucu umie, jumpa di sini juga..hehe
Cinnamon.com..sila3
Lelord jelita..sila ke sana
Waniera jelita..blog biasa2 je..sempoiii
Diana jelita..depa minat Hilman Yong bukan akak, kan Ayu jelita..ekeke
Imanshah..tq arr

Citarasa Rinduan said...

kak melur--
heheheh... pengsan!!

Mommy Fara said...

Wow! Nak kena terjah nie...

Fyzal said...

selamat hari lahir juga :)

H.J said...

lawo je tarikh lahir dia

JunAina said...

secantik nama seharum bunga...selamat hari lahir juga dari aina...

Melur Jelita said...

Ayu Jelita, akak mai lagi...
Mommy fara jelita..sila3
Fyzal..tkasih
H.J..dari Allah
JunAina jelita..wahhh ayat! tq dear

ibuintan said...

tahniah dan slamat hari lahir buat Melur Jelita... moga sihat sentiasa


untungkan dapat sahabat sebaik Ayu