CITARASA RINDUAN

Thursday, December 16, 2010

Gambar kenangan, aku cemburu??

Hari nie, adikku siti, call….aku dah agak dah…..kalau call time 16 hb disember…mesti nak kongsi sesuatu denganku..

Aku bukan nak jeles atau cemburu…tapi…kalau dah semua dok pakat bercuti di Kl…sambil sambut hari lahir abah, adik ipar dan anak saudaraku…sah…..aku pasti menangis….

Bukan menangis sedih…nie menangis suka lah….suka sebab family aku sentiasa menyokong antara satu sama lain…

Cantiknya kek-kek mereka…mesti sedap….walau tak dapat rasa…dapat lihat pic kek..dah rasa seperti disana


Inilah muka-muka gembira abah, zalie dan ika….(si tuan penyambut hari lahir) pada malam tepat jam 12 malam 16 hb disember 2010)






Psst: call ibunda, rupa-rupanya adik beradik pakat sponser…ada yang sponser kek, makanan dan inilah hasil kerjasama mereka….

Tahniah my family….kak ngah..sentiasa bersyukur mempunyai keluarga yang penyayang……I love u alls….insyallah, jika en .zalie semakin sembuh...kak ngah pasti berada disana...sesekali makan angin...........

*******************************************************


Award dari blogger shafiqrosli………..

Terima kasih kerana serahkan award yang cantik ini…kak hargai…

Semoga ukhwah kita berpanjangan….amin

22 ulasan:

cikgu isza said...

ayu,
mahunya tak jeles..
kalau ada sayap.. mahu jer terbang sekarang..

Citarasa Rinduan said...

cikgu...

itulah saya....walau tak dapat kumpul..dapat lihat gambar..dah rasa kegembiraan bersama..

maklumlah...ada tanggungjawab lain...
insyallah..ada jodoh dan masa...saya akan kesana jua..mungkin bulan january 2011

sekamar rindu said...

salam..kak,

moga semuanya dirahmati Allah swt selalu hendaknya...amin.

Citarasa Rinduan said...

SR

kita sebaya tau...tiak ayu jer..

amin.....amin..

Kalamhati said...

Alhamdulillah..hepi tengok keluarga bahagia Ayu..=)

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
terima kasih yer

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran buat mereka yang diraikan, moga sejahtera berbahagia selalu.

Siapa lagi hendak menyokong keluarga, jika bukan ahli keluarga sendiri.

Jadilah pagar yang kukuh berdiri, utk menjadi harapan saudara sedarah, kerana suatu hari nanti, pagar yang sentiasa kukuh akan sentiasa menjadi kekuatan kepada orang di luar pagar pula..

psssttt... faham dak?
Ntah, Kak Azie pun tak faham... hikhikhi!

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

alahai sianny kak... jgn sedih2 yer...

in sya allah nanti, abg akak dh sihat keadaan akan kembali sediakala...

sy pun pernah berjauhan dr family, ms belaja dulu... sy di kelate, family di johor... byk kalilah tk dpt join apa2 aktiviti, sbb bkn dkt nak balik kan... n sekalilah sy tak balik ms raya aji sbb exam dh dekat...

kak, nanti sy nak mintak maklumat yg bengkel fotografi kat mersing tu...

irwanpauzi said...

Wan rasa, sambut besday di umur tua lebih syok daripda zaman kanak2. Tapi nak menangis jer malu...

abah_izz said...

bestnya tiap2 tahun dapat camtukan..dapat kumpul semua family bukan hanya tunggu raya jer kan!...
insyaAllah nak buat cam ni gak sementara ayah & ibu kita ada...

Moga dipanjangkn umur..murah rezeki pada yg empunya birthday..

CT said...

Eppy besday utk abah Ayu. Nape x join sekaki?

✿....rossa alina....✿ said...

banyaknye kek..hehehe..

azian said...

kak ayu...
tiba2 teringat kat family sy...
dah lama tak balik johor...
huhuhuhu!!!!

kella said...

haaa.. kalau kita pun jeles ni...
tapi deep down sangat rasa seronok..
hubungan kekeluargaan yang utuh!
syabas untuk keluarga kak ayu...
suka kita tengok.. :)

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
sentiasa memahami apa yang kak sampaikan..maklumlah..kitakan jiran..heheh

Citarasa Rinduan said...

salam cikgu areef--
hehhehehe...sayakan, rasa nak terbang jer kat sana...hehehe

okey..kak ayu cari maklumat

Citarasa Rinduan said...

irwan--
sambut masa tua2 syoknya sebab boleh jadi seperti kanak-kanak semula..hehehe

Citarasa Rinduan said...

abah izz--
terima kasih..semoga diberkati umur dan rezeki utk keluarga kita..amin

Citarasa Rinduan said...

kak ct--
ayu di johor, mereka di kl..jauh lahkan...

lagipun kesihatan en zalie belum mengizinkan..insyallah satu hari nanti

Citarasa Rinduan said...

rossa--
mana tak banyak, sekali 3 orang sambut lah sayang..hehehehhe

Citarasa Rinduan said...

azian--
alahai sayangku azian..
kesian kamu..nanti dapat balik..layan gambar banyak2 tau

Citarasa Rinduan said...

sayangku kella--
amin...family kak spooting tau..
agak-agak kalau kak disana..kak dah call kella..suruh bersua..hahahha