CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 29, 2010

Jom Tengok bola...........



Salam…

Nampaknya..malam nie team Malaysia akan meneruskan perjuangan di perlawanan akhir kedua Piala Suzuki AFF 2010 yang dijadualkan berlangsung jam 8malam waktu Malaysia. nasib permain kebangsaan Malaysia menentang Indonesia..samada menang atau kalah???…yang penting kita berjuang habis-habisan..LoveMalaysia…

Tadi, terbaca suratkhabar metro harian....tentang sotong yang pihak lawan ramalkan…nampak gayanya..sotong tu makan bekalan makanan pada bendera Indonesia…pihak Indonesia pun dah gembira habis….Kalau betul-betul menang.........tak tahu nak kata apa???

Si arel yang ada konterversi dengan video lucahnya pun anggap yang bukan-bukan tentang penyokong kita…depa kata kerana laser permain Indonesia kalah…(masa perlawanan tempohari..)...macam-macam kata-kata mereka...

Mana-manalah……………janji pihak kita kuat mental dan fizikal

Sekarang nie, layan persiapan jentera Felda Sungai sayong menonton perlawanan akhir kedua pada malam ini…



Siap Dato Adham baba, datang untuk memberi sokongan, singgah ke citarasa rinduan menjamu selera malamnya..…aku ada tanya dato…mana menang…kata dato….mesti lah Malaysia

PS: so, jom kita tonton…jangan baling kusyen udahlah yer jiran

2 ulasan:

azieazah said...

Biasanya bila ada game besar sebegini, yang disertai oleh negara kita terutama di peringkat akhir sebegini, tentulah kedai-kedai mamak/restoran akan penuh dengan penonton yang memberi sokongan dgn cara tersendiri..!

Yes! sebentar tadi penalti Indonesia tak masukkk! wakakakaka!

Citarasa Rinduan said...

KAK AZIE--
memang semangat habis jentera Felda Sungai sayong...nie dok terjerit di padang bola baling.............

sabor jerlah,...hehehehe
loveMalaysia

PS: harap2 pelanggan indon tak panas baran hari nie...