CITARASA RINDUAN

Saturday, December 18, 2010

Eik, check dari siapa nie??


Salam…

Selamat tengahari..korang dah lunch ker???

Apa menu?...

Jom aku belanjer….hehehehehe, tadi dapat check…..

Tertulis nama aku,bukan dari en nuffnang, atau income dari tempahan pelanggan…

Hahahhaha…………..

Dari deposit mesin oksigen en zalie lah….heheheh…so, duit ini aku simpan sendiri…buat belian dan belanjer perubatan en zalie..

Dengan kata lain…aku,tak boleh syer ngan korang….jangan marah yer…tapi...kalau teringin nak dapat belanjer dari aku..jom...ke citarasa rinduan...aku belanjer korang..


***khas untuk member blogger yang memasang nuffnang, ada entry yang sangat baik untuk dikongsi...jom kita ke blog kak kujie..terima kasih kak jie, berkongsi ilmu....



PS: opss...13 hari lagi hari ulang kelahiran en zalie yang ke 33 tahun...agak-agak nak berikan hadiah apa eik??? tahun baru merangkap hari lahir en zalie. 01012011

6 ulasan:

alinac lover said...

waaa..lahir time 1hb ek

hehhe

abah_izz said...

rezeki..rezeki,...belum lunch ni,boleh belanja...hi..hi2

eelobor said...

terima kasih berkongsi link tuh..

suatu masa akan sampai sana gak kut kat citarasa rinduan

ibuintan said...

hadiah doa dan kasih sayang yang tulus dari hati..

IMANSHAH said...

salam ayu

wah lama tak jenguk Citarasa Rinduan..Apa khabar orang Johor??

Siti Indrawati said...

Salam ayu..sama ngn tarikh lahir abah ct 0101..tahun depan yg ke 55tahun,insyaALLAH..hadiahkanlah kasih sayang dan doa agar dipanjangkan usia untuk sama2 menempuh kehidupan yg mendatang..