CITARASA RINDUAN

Thursday, December 23, 2010

Lady Gaga Diraba Peminat Perempuan


BIARPUN sudah biasa dengan pakaian seksi, masih ada lagi peminat penyanyi Lady Gaga yang mengambil peluang untuk meraba payudara penyanyi berimej pelik ini.

Ketika sesi bertemu peminat di Paris, Gaga telah diraba oleh seorang peminat perempuan.

Bagaimanapun Gaga yang menyedari perkara tersebut hanya berkelakuan seperti biasa tanpa menjejaskan emosinya yang ketika itu sedang melayan peminatnya.

Pada hari tersebut Gaga tampil dengan mengayakan gaun yang mempamerkan bahagian dadanya. Dia diserbu peminat sebaik sahaja keluar dari hotel penginapannya.

Biarpun cuba bersembunyi dengan memakai cermin mata hitam, namun dia masih dikenali dengan penampilannya yang unik.

kredit to mStar online


PS: hehehehhehe

5 ulasan:

erienz said...

kalaulah orang Malaysia, berpakaian lady gaga x taulah....kena masuk thanan ISA ni...hehehe

eelobor said...

pompuan tuh dah ting tong kut... aku yang laki nie pun tak berselera nak shake hand ngan dia, usahkan nak raba

Citarasa Rinduan said...

erin--
jangan....kalau tak masuk ISA...sah ke hospital sakit jiwa,,,,tampoi..heheh

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
rasanya pompuan tu 2x5 dgn lady gaga..heheheh

azzey said...

CITARASA RINDUAN: TULAH DH PELIK SANGAT..