CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 9, 2013

Aku ada Wechat...

Korang!!
setelah daku ada pelbagai aplikasi komunikasi seperti viber, whatsapp, instagram, tango dan line. Kini tiba masanya daku ber WECHAT, bila terjebat dengan perbuatan salah seorang pekerjaku.. akhirnya kini aplikasi yang terbaru itu menjadi pilihanku,
Nak add daku mai taip citarasa rinduan.

Eh!! yang atas tu gambar en google, dok bayangkan banyak2 sahabay adalah tersangkut dengan nenek2, kann syok.. leh kongsi petua dan korek resepi masakkan. Bahhahahaha

17 ulasan:

Mrs. Abi said...

sakannnnnnnnnnnn

rinduan citarasa said...

awinnn
kamu ada idak?
nak add

nens cellection said...

sy pon xde lagik..hehe

rinduan citarasa said...

nens jommmm install

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

nanti akak sign up!

*SiRibenMerah said...

amboih.. nak wasap pon i terkial2 lagi.. nk wechat lagi la x reti...

Kakzakie said...

Kakak tak ada itu semua Ayu.. dah tak larat bila dah tua nie:)

Nurulhuda Abdul Latip said...

kita pun ada wechat ayu..Nurulhuda

Kakcik said...

Mak ada, tapi tak tahu guna...hehehe

munna said...

munna takde semua tu.....

tun_telani said...

haha.. lucu je gambar tu...
tun blm install lagi weechat nih. byk sgt application nk install. duk berwasap ngan famili je pun dh xjd kerja. hihi

Ratu Hatiku said...

mmg best wechat nie... :)

eelobor said...

aku jugak takde apa2 sekarang, baik whatsapp ker, we chat ker.... pakai cap ayam jer skrg

gadisBunga™ said...

talipon saya macam tak compatible je nak we chat. hahaha!!

eiela said...

saya takde wechat. dok senyap je chat. haha

Wak Gelas™ said...

bunyik mcm wheel chair fulakks.., aHhks

Mrs. Abi said...

ade....tpi lupa pulak ape idnye huhuhu nnti awin wasap ye.... hehehehehe LINE pun ade gak bru wat semalam hahahhaa... tapi lagi puas guna wasap..