CITARASA RINDUAN

Monday, April 8, 2013

L4 GRANDE MITSUBISHI ELECTRIC


Sinonimnya sebagai isirumah mahukan peti ais yang besar dan selesa untuk menyimpan segala barangan bahan mentah/basah. Begitu juga sebagai peniaga kedai makan, Aku mahukan ruang peti ais yang paling luas namun ku tidak mahu ruang dapurku kelihatan sempit. Aku mahu letak sebanyak yang boleh kuantiti barangan dalam ruang peti aisku tanpa merosakkan bahan mentah yang lain, malahan aku mahukan sebuah peti ais yang elegan dimata pelangganku.

Tahukah korang, apabila memandang peti ais Mitsubishi Electric aku ternganga.. YES!!!!!!!!!!!!! Tidak syak lagi, peti ais inilah menjadi idaman kalbuku...





Lihatlah gagah, bergaya dan kemas model keluaran Mitsubishi Electric ini, sangat sesuai digunakan oleh sesiapa pun. Mataku tidak berkedip apabila menyaksikan model ini dihadapan mataku,
Jom kita lihat ruang dalamnya pula, 


Ruang bahan mentah untuk sayuran, daging mahupun buahan boleh dimasukkan walau berapa berat kilogram sekalipun. Menabjubkan. Malahan pada masa yang sama ruang untuk mengisi minuman sejuk juga sangat lebar dan boleh disi dengan kuantiti yang banyak.
Ruang sejukbeku pula bilaku amati, daging seberat 20 kg boleh disimpan kedalamnya. Hebatnya!. Ianya bakal menjimatkan kuasa elektrik anda kerana kuasa LED untuk lampu telah dipasang didalamnya. Malahan ianya Anti bacteria.

Apa tunggu lagi, sekiranya anda berminat dengan keluaran terbaru peti ais Mitshubishi Electric, jommm ramai-ramai kita dapatkan model ini untuk menghiasi ruang dapur kita.


Terima kasih Mitshubishi Electric kerana mencipta peti ais yang sangat HAMPIR dan MESRA pelanggan. Tahniah dari kami!




11 ulasan:

al- lavendari said...

memang sesuai .. takut harganya pulak yang tak sesuai.

rinduan citarasa said...

PAK NGAH al-lavendari,
bila lihat p.ais nie.
sumpahhhh sangat nice sebab ruang besar..

Kniedaz said...

kalau kat kedai ok kot tapi kat rumah takut tak tahu nak isi apa lagi ..hehe

rinduan citarasa said...

kniedaz
eh.. kat umah pun okey. tak yah ada lebih dr 2 p.ais.
ayu kadangkala buat kek mmg buntu nak letak mana barang2 kek

Kakzakie said...

CMG pun buat N3 tentang peti sejuk ini tau Ayu...

bujal X said...

tak mampu kak~~saya guna kotak gabus putih je~~

umi alya said...

minat tp mesti mahal reganya ni.. cukup le peti ais 3 pintu yg tersedia ada kt umah.. huhuhu

JunAina said...

Akak guna peti ais satu pintu tu ja sejak 15 tahun lepas. Mungkin kena fikir2 tukar baru tapi rasanya yang ni cam besar sgt le pulak tak padan dengan dapo kecik akak...

ieda immi said...

mak aihh seindah harganyaa kan huhhu

Mrs. Abi said...

waaaaaa syoknyaaaa.. ni kalo beli ni, mmg tak kuar dapur laaaaa hahahaha... pastu leh buh signboard kt depan rumah "sayur2 ada jual disini..." kahkahkahkah

Sutera Syifa said...

Kalau la dpt sebijik..free..bestnya..