CITARASA RINDUAN

Monday, April 22, 2013

Aku rela.. pergilah!.

Berat hati?
Sebak....?
Siapalah yang inginkan perpisahan sementara atau kekal?

In Shaa Allah, moga ada pengantinya..

PS: agak sibuk sedikit untuk minggu ini, ewah.. ala2 calon pilihanraya pulak.. Bahhahaah, tapikan daku minta jasa baik sahabat alam maya untuk LIKE daku di:

https://www.facebook.com/advertlets/app_190322544333196

30 ulasan:

Rai Ourkizuna said...

sapa yg nak berpisah (maap..lambat sikit pikap) hehehe..

ps : lego tu beli kat kedai mr diy.. kalau kat sini kat summit usj.. tapi skang da mahal sikit la.. dulu dalam 30-40myr je.. skang da 60++ katanya.. still lagi murah dari jenama lego la.. hehe..

Ratu Hatiku said...

Naper? Nak ke mana plak? :P

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

tiap yg bermula pasti berakhir... tiap yg bertemu pasti akan terpisah...

aDisH.sHidA said...

ayu...kenapa nie...en zali nak g umrah ke...mandai je shida nie

My Little Diary said...

apa kah....????
drama je kot...hehe

faraherda.razalan said...

Np ni Ayu? X fhm lah...

aDisH.sHidA said...

eh tapi tu ada beg plastik al-ikhsan..myb ayu ada beli apa2 yang baru gantikan yang lama nie

Kamarul Arnizam said...

Entry yang menarik..
saya dah follow blog nhe dan jangan lupa follow balik yerr :)
Terima kasih~salam ukhuwah
www.kamarularnizam.blogspot.com

Mas Zull said...

assalamualaikum ayu...mama dah like yer...:)

rinduan citarasa said...

Rai:
pekerja wanita tu y lepasan SPM.
ps: wahh. okey. nk minta tolong pamily y duduk kl carikan kat summit usj. thank laling

rinduan citarasa said...

Ratu Hatiku;
plajar SPM tu bhenti khamis lalu

rinduan citarasa said...

kak yusa:
ya.. tak tahan sebak sbb adik tu sgt onshemmmm..
rajin didapur

Acik Erna said...

ayu..adat manusia biasa ayu..bertemu dan berpisah

rinduan citarasa said...

Shida:
aminnn. in sha Allah

tapi taklah shida.. pkerja ayu y perempuan tu smbung belajar

rinduan citarasa said...

MTD/RIMA:

rinduunya ngan awak.

tak. sblah kiri tu y perempuan smbung belajar dia lpsn spm.
Ayu dh kekurangan pkerja skrg nie

sedihh pula dia dh bhenti

rinduan citarasa said...

Fara:
pekerja ayu bhenti.
tu y ayu rela dia belajar u masa depannya

rinduan citarasa said...

eh.. shida nie..
hahahaha..
tu bukan ayu lah

ehheh

rinduan citarasa said...

En Kamarul:
thanks follow

rinduan citarasa said...

waalaikumusalam Maz:
thanks for support...

rinduan citarasa said...

Acik:
Ya... betul tu acik..
tapi masih terlalu baru khilangan dia

Daddy Ziyyad said...

encik suami Ayu nak gi mana tu? plastik Al Ikhsan tu...hihihih

Lydia Miza said...

Baca reply komen baru paham erti entri ni

zana fahmi said...

Ingatkan nk berpisah dgn abe Ayu, rupanya dgn pekerja. Iyelah...mesti dah anggap mcm anak atau adik kan..sayang ler.

mama maman aka yana said...

oh.. baca komen2 br faham.. hehehe.. i miss u too ayu..

Zira Aziz said...

ooo nk p smbung blajaq ye..blaja rajin2 dik.. :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu punya pasal, Kak Sam dah tlg LIKEkan... 149. Wish u luck Ayu.

Ooo staff nak further studies, ha bagus tu. Moga sukses.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

*salah taip... 148.

jeBateja said...

ingatkan sape le nak berpisah...pekerja rupanya...suspen tul....kot2 asben jadi calon YB ke...tu yg terpaksa berpisah.....ahakz...mee bandung satu...

aDisH.sHidA said...

LOOR..NAMPAK MCM AYU JE ADIK PEKERJA TU,,HEHEHEE

zhi chun lee said...

memang satu sama lainnya saling membutuhkan. terimakasih atas motifasinya.