CITARASA RINDUAN

Thursday, April 11, 2013

Bersiap sedia....

Sebelum nak bebel panjang mari kita minum dulu. Roti coco Rasin pilihanku dan milo tanpa susu mahupun gula. Ya!! ku pengemar coklat,milo dan koko... korang suka perasa apa? (soalan Umai bila dia tengok aku update blog, ibu suka warna apa?, binatang apa?, perasa apa?..dan bla? bla?... ) jenuhlah aku selalu terbantut nak BW ke blog korang. Hahahhaha

Mai nak cerita, tak lama lagi 4 pekerjaku (yang baru dapat result SPM) akan ke menara gading, ada yang mohon cikgu, polis, pengurusan perniagaan dan ada yang mahu masuk mahad Agama Johor.

Alhamdullilah, rata-rata rezeki mereka memang murah, bijak.. satu kejayaan buat masa hadapan mereka. In Shaa Allah.

Pendek kata, kini aku kena bersiap sedia dari awal untuk melepaskan mereka..
Huhuhu.. nak nangis rasanya...

Tak apalah... pasti suatu hari akan ada penganti yang lebih terbaik untuk membantuku menguruskan CR. Amin...


14 ulasan:

Baiduri said...

http://batubaiduri.blogspot.com/2013/04/koleksi-jam-gred-a.html

azzey said...

mudah2an Allah bantu dn permudahkan urusan ayu slps ini.amin

Kniedaz said...

saya pun suka koko hehe...kena cari pengganti la ye?

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

susahnya nak cari pengganti yg betul2 setia, kannnn..

anyss said...

Assalamualaikum,
Tahniah kepada mereka. Moga itu langkah awal ke arah kejayaan yang lebih cemerlang.

Kesian pulak Ayu kan, nak kena cari ganti 4 serentak tu memang susah, tapi daku sangat yakin, Ayu ada kuasa SAKTI yang boleh selesaikan apa jua cabaran yang datang.

chaiyokkkk!

faraherda.razalan said...

Tak apalah Ayu. Lpskan je diorang. Yg penting, perhubungan n ingatan tu kekal. Hehehhe~

Mas said...

in shaa Allah ayu...
akan dapat pengganti yang bagus...

mama maman aka yana said...

pg2 pun kita minum milo gak.. :)

Queenie said...

mudah2an dpt pengganti yg lebih baik dlm kadar segera, kalau takder pembantu parah jugak, kan?

elly nadyra said...

kita lepaskan mereka ngan baik, insya Allah dpt pengganti yang baik jua!

Murni Alfathunnisa said...

menu menyihatkan. kalau lapar jadik jugak roti macam ni. suka butterscotch gardenia.

Ct NoArizah Aris said...

Tahniah buat mereka... Tahniah jugak buat ayu yg berkorban demi masa depan org lain... Harap2 mereka tak lupa kan jasa ayu mengajikan mereka sekarang ni bila dh berjaya nanti.

Jemarisuri said...

semoga dipermudahkan urusan ayu..insyaallah

eiela said...

takpe, insyaallah akan ada pengganti. saya pun suka roti kismis + coklat tuh.