CITARASA RINDUAN

Sunday, May 12, 2013

Hari ibu versiku

Menerima sebiji karamel tanda ingatan kepadaku dan mak mertua
 sempena Hari Ibu. Thanks awak!

Famous amos cokiess dimalam hari, blogger itu menemani hingga lewat malam. Sambil meng'okies' daku rasakan beliau seperti adikku. Thanks awak!

Esok hari ( 12 Mei ) ku mengajak beliau untuk merasai majlis perkahwinan orang felda..Saje pancing pelbagai makanan, hujungnya aku juga yang habiskan. Bahahaahah. Thanks awak!

Penutup Hari ibu ku beli palova untuk diri sendiri. Seriuss nikmattt.. 


ps: tanpa sambutan, namun apabila menerima kunjungan beliau dan sahabat sejakku kecil iaitu Azlie Ayes bersama keluarganya serius ianya sangat bermakna.. thanks semua..12 mei saya sangat indah.

pss: umai beri kad hari ibu. TERHARUnya....

psss: apabila blogger itu pergi ku rasa kosong!!

11 ulasan:

aDisH.sHidA said...

selamat hari ibu utk ayu dan mak dan ibu...


best nya dia ada ada leh ngukis sesama

Sunah Sakura said...

Mekasih akak n family sudi terima kedatangan saya di hujung minggu yang sibuk...da makin rapat dengan umai...rasa rindu bertamu di hati...hukkkkk

Teena Tna said...

Byk nya paplova tu, nk sikit...hehe
Btw nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Sunah Sakura said...
This comment has been removed by the author.
mamawana said...

Bestnyer....

JunAina said...

Selamat hari ibu Ayu...

azian said...

meriah laa jugak kak sambut hr ibu....hihihi...yan makan pizza jekkk....kikikiki

fizafantagirO said...

pavlovaaa.. oh pavlova! happy kan bila hari kita terisi dgn perkara yang bermakna :)

norhidana miswan said...

waaaaaaa bestnyer... dpt2 mcm2 makanan yg best2 kak...

Kniedaz said...

selamat hari ibu Ayu ^_^

Nur-nba said...

Selamat Hari Ibu buat Ayu.. Sedap nampak karamel tu..