CITARASA RINDUAN

Monday, May 27, 2013

Kisah ke kenduri perkahwinan sepupu blogger Elly

Mukadimah? Opkos aku cerita tentang nasi minyak yang tersangatlah lazat. Serius memang aku dah kosongkan perut sejak di CR, jadi jam 12 tengahari jumpa nasi kenduri daku makan tanpa malu2. Bahahhaha
Kemudian aku cerita pula tentang tuan rumah yang mengundang daku ke majlis ini, (yang berbaju dan bertudung warna peach itulah ibu pengantin) Tahniah makcik sebab dapat menantu. Orang perak ko.. hensem pulak pengantin baru, kebetulan saat aku makan, pengantin lelaki sedang berarak ke rumah pengantin. Aku suka!!! Nampak depan mata.

Kalau korang nak tau, aku dapat 2 kad undangan untuk majlis ini. Satu sampai ke CR satu lagi sampai ke kediaman kami, dan paling special mestilah aku dapat undangan khas dari blogger Elly Nadyra (beliau pernah sampai ke CR, puas aku belek di blog Elly, mana entah entry beliau ke CR bulan febuary 2013)

Inilah penemanku pada majlis tersebut, Umai dan Cosinnya Aimi, depa berdua nie asyik usya khemah photo   booth jer,maklumlah ada pelbagai coklat, gula-gula dan macam2 props yang cute hasil tangan/kreatif blogger Elly dan cosin2 mereka.. Cantikkan? kalau nak tahu betulkah kak Elly punya idea? mai baca kisah di sini

Tara!!!!!!!!!!!!!
Inilah props yang mereka suka, layan.. Mujurlah handphone daku masih okey2 lagi, sekarang nie dah nyawa2 ikan.. sabar jerlah. Mahu rosak pertengahan bulan pulak, mana aku ada wang lebih? Harus berganti ke Note 2 ker 3?? auwwwww..
Inilah saat kegembiraan budak-budak dimajlis perkahwinan cosin blogger Elly, syokk sangat. Zaman aku masa budak2 kecik, dapat telur pinang dah cukup bagus dah, bunga manggar bling2 dapat sebatang sukanya macam dapat gula-gula 2 biji. Hahahhahah

Bukti daku dapat bersua blogger Elly (walaupun kak Elly macam ada sikit2 lupa wajahku, Heheheh) kak Elly, thanks tau. Sepatutnya kedatangan Ayu dengan blogger GB. Namun apakah daya, dan KALAUlah GB ada kompommmmm gambar yang cun2 pasti tersiar di blog ini. kannnnnn

ps: Apapun selamat pengantin baru buat sepupu Kak Elly dan suaminya, mudahan kekal hingga akhir hayat dan dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah.
Jua, buat kak ELLY dan suami, happy aniversarry ke 12 tahun. Moga berbahagia selamanya

5 ulasan:

Teena Tna said...

Cuti sek nie byk jmputan kawen..

Rina AVAIL said...

Apa khabar ayu? Lama x singgah. Rina dlm bas ni nk gerak pi spore smpt jengah kengkawan jap hihi.

Dh cuti sekolah ni meriahla jemputan kawin kan :)

norhidana miswan said...

seronoknyer dpt jmpa kwn blogger... bdk2 seronok lah dia kalu tgk booth gule2 or coklat tuh

JunAina said...

Photo booth tu dah jadi trend skrg nih.

Kniedaz said...

sedap nampaknya nasi tu..minggu ni saya pun banyak undangan kenduri ^_^