CITARASA RINDUAN

Friday, May 31, 2013

Cuba yang terbaik!


 
Apabila anak2 bercuti sekolah, pastinya pelbagai aktiviti yang ingin ku kongsikan buat mereka, nak bercuti mustahil bagiku si peniaga nasi campur.

Selain belajar Iqra, belajar menanam tanaman dan mewarna bahan buku yang baru. Aku cuba mengajar mereka memasak. Hanya meng'baking' yang dapat ku percayai buat masa ini.
Alhamdullilah.. air tangan mereka menjadi.
Tahniah anak-anak!

Kalian pula apa aktiviti anak2?

ps: update sambil memasak, menu ayam masak ungkap, terung goreng kicap, bendir rebus dan sambal belacan jua udang panggang buat family.

8 ulasan:

Jemarisuri said...

sedapnyeeeeeeeee

rinduan citarasa said...

terima kasih JS

Norzila Zakaria said...

aloh rajinnya anak dara ni..yeah dapat makan sama zila hari ni..

norhidana miswan said...

kak ayu, bukan `ungkap` tp `ungkep` baru lebih betul bunyi nyer heheheh...

dh mak nyer teror msk, msti lah ajak anak2 masak gk kan... tp sebenarnyer bdk mmg suke kan belajar mcmtu.. sesuatu yg org dewasa selalu bt,diaorg pun nk bt gk

Anum Shukri said...

Nakkkkk...

Murni Alfathunnisa said...

muffin ke tu....sedapnya....bak sikit..

Sutera Syifa said...

bagusnya aktiviti utk ank2 cuti sekolah..

Kesuma Angsana said...

sedapnyer... maaf lambat terjah, kebusyan sgt2 lately