CITARASA RINDUAN

Tuesday, February 23, 2010

persiapan



persiapan untuk majlis perkahwinan adik...kian hamppir...7hb march kian mendekat, aku rasakan masa terlalu mencemburi aku..maklumlah, nak jadi tuan rumah....hati duk,duk,,duk..... kalau mesin basuh, dah lama rosak
( teringat dulu2x basuh kasut sekolah adik kat mesin basuh, maklumlah mesin baru, masa zaman aku sekolah baju di basuh dengan tangan, bila mak beli....mesin baru aku mulalah basuh semuanya dengan mesin basuh, last2x aku kena bantai dgn mak,,,,, heheheh,,,bantai tangan aku nie hah....)


  • untuk persiapan seperti dokumen pernikahan adik, semuanya perfect, aku pun dah boleh tarik nafas....
  • khemah,kompang, alatan memasak aku dah confirm sewa dengan orang kampung
  • kad kawin semuanya dah diedarkan, kecuali makcik dan pakcik saudaraku yang jauh..aku call jer lah
  • peralatan cenderhati dan beg untuk saudara mara dan pihak lelaki semuanya dah sattle
  • mak andam, dah confirm
  • photografe aka my pren...go ready to snap...............aku yakin hanya pada kau sahaja...
tapi, ada lagi benda yang belum di buat iaitu:-

halaman rumah aku yang baru siap di cat, dapur yang di renovated......
berikut gambar yang aku ambil dalam mengemaskini halam rumah.....
aduss......ponat sungguh aku....alhamdullilah, pekerja membantu dalam menyegerakan kerja2 pembersihan...
terima kasih yang tidak ternilai untuk mereka






alhamdullilah
syukur, semuanya sempurna..............

dah tak sabar nak tunggu masa dan tarikh majlis adik....
kepada semua kawan2x blog ku......marilah beramai2 hadir ke majlis persandingan adik

tarikh: 7 hb march 2010
masa:11 pagi- 5.00petang
bertempat di: 85D, f sungai sayong, kulaijaya, johor


2 ulasan:

eLLeToNz said...

perh mmg bz gler ar nie..wat kje kawen mmg letih.. hope semua brjln lncar.. hv a nc day kak..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

terima kasih sayang..jemput tau......kak tunggu awk sekeluarga