CITARASA RINDUAN

Sunday, November 18, 2012

Anakku kembar 3?

 Ku punya anak seorang?

 Tidak!.. muncul seorang anakku lagi..

Eh!.. Bukan, ada seorang lagi.. Yang ini lelaki...
Berapa kini jumlah anakku?

Tiga?, Ya.. kini ku punya anak tiga, kembar 3 pulak tuuu..


Alhamdullilah bertambah seri rumahtangga kami kini. Kalaulah ini berlaku, nampak gayanya kenalah ku menuntut ilmu menjaga baby kembar 3 dari blogger Mama kembar 3 R.

Dan kenyataannya, kedua anak baru itu hanyalah anak2 saudaraku.... Insyallah seminggu ku akan merasai pengalaman bergelar ibu untuk 3 anak ekspres.. hahahahahah.



9 ulasan:

Norhaizan hakim said...

Boleh tambah sorang lagi?

Citarasa Rinduan said...

boleh.. sekepala 10ringgit

Acik Erna said...

sesekali ramai memang seronok ayu

ieda said...

fuh seronok bila ada ramai anak buah nie ayu ;)

aeinio said...

huhuhu terkejutttt

anyss said...

Assalamualaikum,
Hu huh u daku pernah ada anak segera 4 -----> sakit kepala

Mrs. Abi said...

syok la umai boleh main sakan...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Dah lama nak singgah sini nak ucap happy belated birthday kat Ayu (itu ari birthday Ayu kan) tp asyik tak menyempat2 je..

Mesti Umai happy dpt berkumpul dgn sepupu2nya.

gadisBunga™ said...

adik adik...duduk elok elok ye...cuti eh. gembira!