CITARASA RINDUAN

Thursday, November 8, 2012

Mana satu nak ku tuju?


Surat saman dah keluar, kesemuanya dari kampung berdekatan..
Adat.. berniaga orang kenal.. Eh, macam pemes pulak daku.. Huhuhu..

Hari yang sama jemputan perkahwinan blogger popular.. Terharu bila dapat undangan.. Tapi tulah.. ku berniaga, pekerja 2 orang berhenti..

Perlukan ku tutup sementara kedai makanku? Penangan no cantik 11.11 agaknya.
Kalau macam tu aku rasa macam nak cipta rekod berdiri memasak tanpa duduklah... Huhuhu

12 ulasan:

cHeRyNa PiReS said...

itulah. agak confuse jugak dengan undangan kan kak...

apa2 pon jaga diri, harap akak sentiasa sihat menjalani kehidupan:)

Citarasa Rinduan said...

sha...
kalau dapat undangan opkoslah wajib kita attend..
tapi sampai 6-7kad..
perut ayu xleh terima mknn byk. so,terus salam keruk lah jawapnya..

Citarasa Rinduan said...

sha.. thanks tau sbb nasihatkan sis..
terharu...

norhidana said...

biasalah kak time2 cuti sekolah nih, bak kata cikgu saya dulu... bulan mengawan hehehe...

ttp half day kot CR kak, blh pg banyak jemputan, tak pg kang tak sedap lak kan...

Daddy Ziyyad said...

Memang susah juga nak penuhi semua undangan pada hari yg sama kan..jenuh nak susun jadual...kalau dekat2 semuanya, maybe senang, kalau jauh...huhuhu

Moga Ayu & suami tabah hadapi ujian 2 pekerja berhenti tu...Insya Allah, ada jalan keluarnya nanti

Kella said...

dah mula musim mengawan ni kak.. hehehe

teratak hati said...

Kesian akak..pekerja berhenti mmg sush la kn..berniaga mmg serba slh nk tutup kedai..

Lynn said...

As salam kak..fames la tu punyalah banyak undangan..hehehe

akuanakpahang said...

Salam aduhai masalah juga kalau dah dpt byk kad undangan tu kan... Salam drp kami semoga ceria sentiasa sekeluarga.

Kakzakie said...

Undangan pulak rata-rata Sabtu/Ahad, Ayu cuti Jumaat memang serba-salah.

Kalau kakak pencen kelak kakak kerja dgn Ayu ajelah boleh tak?

munna said...

munna pun banyak terima undangan.... pergi mana yg patut dan wajib dulu....

Kesuma Angsana said...

musim kenduri2 kahwin dh bermula ye