CITARASA RINDUAN

Wednesday, November 7, 2012

Bertemu blogger TERATAK HATI




Cik Ayu kan? tiak Hakim...
Hatiku terus berdetam dentum macam bertemu kekasih hati.

Heheheheeh.. Sajer ku gurau dengan pembaca (anak kecil berusia 11bulan manalah boleh bercakap kan). Opkosslah ibu Hakim yang beramah mesra denganku.

Berbesarnya hatiku pada malam ini bila di tegur sapa oleh pemilik blog teratak Hati (maaf ya,tiada link url..update guna hp sahaja) Salina namanya. Jua pemilik blog online pakaian dan tudung muslimah. Anggun Solehah Shop.


Yang sangat memalukan, sudah tentulah aku blur gitu.. maklumlah bila ada orang tegur namaku Kak Ayu,pastinya aku anggap kami kenal melalui dunia reality.. rupanya yang menegurku blogger juga . Best ooooo.. terharunya daku.

Terima kasih Salina yang kecil comel orangnya, putih cantik.... Buat suaminya dan baby Hakim yang peramah dengan senyuman terima kasih kerana sudi singgah ke CR. Jua terima kasih kerana tak segan silu memperkenalkan diri. Esok-esok singgah lagi ya...



Kalau korang nak tahu, soalan demi persoalan ku bualkan dengan Salina. Soalan pertama pastinya berbunyi, ada bawa tudung tak?

Hahahaha.. nampak tak ku terlebih peramah.. Eh! salah terlebih berkata-kata sebenarnya atau terlebih kepoh? hahahha...

PS: terima kasih buat Salina sekeluarga, ada jodoh ada rezeki kita gather2 kat mana2 ya...

10 ulasan:

Huda said...

Untung ayu ramai yang kenal, hehehe

Citarasa Rinduan said...

huda...
sebenarnya mula2 kan.. Ayu kenal Salina melalui blog kak Zakie gara2 dia komen..
sbb tlebih peramah Ayu guling2 blog dia.m
rupanya dia skrg duduk kat bandar tggara 15ke tempat Ayu.

tak sangka.. malam ini reseki kami bertemu

anyss said...

Assalamualaikum,
Mmmmmmm kalaulah daku pi sana...makan dulu puas2, komen tu ni dgn cerewet mcm mak datin tertelan telur unta...pas tu order pulak mi bandung.

Dah nampak tuan tanah mcm nak nangis tu, baru habaQ "saya blogger anyss" hu hu hu sweet tak?

aimaniman said...

tentu seronok dapat berjumpa kann.. lagi2 kalau masing2 jenis mudah mesra.. tentu banyak benda yg nak dibualkan kerana masing2 tentu banyak idea kerana usahawanita maya dan realiti yg berjaya ...

Citarasa Rinduan said...

waalaikumusalam..
amboi2. yalah orang tu..
gambar tak pernah syer.
opkoss daku tak kenal.
kalaulah kena.. dah tau dah siapa orangnya..

hahahhah

sbnarnya ayu lah y ambil order meja depa.. macam biasa bila nampak budak keil mulalah nak agah2x..

rasanya sbb tulah Salina berani tegur bila Ayu dh siapkan order meja depa..

dan kebetulan Ayu juga y htr mknn ke meja dia.. tu y ada jodoh tu...

bayangkan kalau ayu dok kat meja chasier xgerak2.. rasanya kompom xdpt nak tegur mesra gitu...

Citarasa Rinduan said...

setuju2...
dr start Salina makan Ayu asyik bbual jer . Kasihan dia ayu kacau dia sedang makan.

teratak hati said...

Haha kelakar plk rasanya..confius jgk nk tegur,tp dh suami ckp akak tu la akak yg selalu duk kt kaunter tu,sbb dia yg selalu mkn kt CR tu,beranikan la jgk tegur kak ayu..nsib baik betul..hehe..sy ni tk peramah sbnarnya..lpas tu kak ayu yg byk ckp kn...huhu

cHeRyNa PiReS said...

harap nanti sha pon akan dapat bertemu akak jugak:)

Kella said...

dapat dirasai.. betapa peramah nya akak ayu kita nih..
doakan moga kita juga dapat bertemu akak...

TiranaAduka said...

pergh........
nampak jua blogger teratak hati