CITARASA RINDUAN

Friday, November 30, 2012

Picasa Album Penuh, aku binggung!!


Dup...dap...dup... dapppp
Dadaku jadi penuh...
dadaku mahu meletop, dek gara-gara blog daku kepenuhan gambar.

(kredit to en google)

Gitulah, suka benor upload gambar banyak-banyak, last-last satu entry pun tak boleh nak ku taip hari ini, alhamdullilah..

Berkat doa dan ku jenis tak reti diam bila sesuatu berlaku, terus aku meluru tanya blogger yang pernah menghadapi masalah sepertiku untuk memuat turun gambar di setiap entry.

Blogger Azie Azah membantu, blogger Murni juga membantu, akhirnya bergoleklah aku ke blog sahabat yang ini.. Qaseh Honey terima kasih sangat2 kerana memberi tunjuk ajar tutorial untuk memudahkan daku berblogging semula.

Kalau blogger lain menghadapi masalah yang sama, klik gambar blog beliau ya..
Qasey Honey
Dan. terima kasih buat blogger Nur NBA kerana pujukan beliau dalam whatsApp, membuatkan jiwaku tenang.. Awak, esok kita gather-gather di SEDENAK ya..

PS: ada blogger yang ingin meramaikan edisi jelajah blogger KL ke Selatan? sila klik blog AKUZLE

12 ulasan:

Nur-nba said...

Wah namaku ada dalam entri Ayu... :) Sama2 Ayu... Memang ramai yang dah mengalami masalah yang sama sejak kebelakangan ni.. Tutorial Qaseh Honey tu memang sangat berguna.. Itulah guna ada rakan walaupun cuma rakan maya..

p/s : Tak sabar nak jumpa Ayu dan rakan2 blogger yang lain.. Moga segalanya dipermudahkan esok.. Jumpa nanti ye..:)

Qasey Honey said...

slm ziarah kak Ayu..
terima kasih sudi singgah ke blog QH..
semoga ape yg QH kongsikan tu dpt myelesaikan masalah blogger lain..
cmne skrg dh ok kn..leh la upload gmbo byk2 lg..hehe..QH pon gitu jugakk..

citarasa rinduan said...

hehehhehe..
thanks tau nur

in shaa Allah..
moga dipermudahkan..
tak sabar nak peluk cium awak

citarasa rinduan said...

salam ziarah kembali QH.

terharunya awak kesini..
tadi cari button follow. xjumpa..

hehehehe

amin.. moga ilmu y adik turunkan diguna sebaiknya oleh teman blogger.

tq

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Ayu, urmmmmm, sedihnya tak dpt jumpa esok, tapi apakan daya

citarasa rinduan said...

kak seri kandi tanah jauhar..
tamo sedih yaaaaa.
nanti ayu tambah pilu

Queenie said...

hehe...dah menjangkit kat ayu plak dah....tp relax jer ayu...akak pun baru kebah dilanda wabak picasa haha

citarasa rinduan said...

tulah kak Q,
smlm br jer komen ttg kes album picasa tu.

syukur. 15minit ikut tutorial QH sattle akhirnya

akuanakpahang said...

Salam, apa kita nak buat? Boleh kita kongsikan kat sini tak ? Belum pernah terjadi lagi :)

rinduan citarasa said...

aap
wsalam. blogger QH dh bt tutorial. ayu ikut satu persatu.
syukur. 15minit masalah sattle.

kwn ayu blogger cikgu areef kata saiz gambar besar. sbb tu jadinya mcm tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam kak ayu.penuh gmbr?adik kurang fhm masalah tu.x leh upload gmbr baru ke maksudnye?

Nieda ramly said...

tahniah , masalah picasa selesai.
bab yg buat blogger resah gelisah. mcm akak terus tukar blog baru huhuhu....sedih