CITARASA RINDUAN

Friday, September 28, 2012

Kisah Malam jumaat

Senang dan gembiranya kami dimalam hari, asalnya MIL ajak santai2 ke Kulaijaya. Kebetulan aku puasa ganti, pastinya ada agenda makan-makan.

Walahemah kami sekeluarga sukar makan malam, sesekali apa salahnya kan?

Kredit to my En Zalie kerana belanja kami di Secret Recipe. Menu pilihan En Zalie pastinya Tomyam Noodle RM 13.50. Minuman teh o lemon tanpa ais RM 5.00


Umai, memilih choclate sundae RM 9.90 dan Kid's fish & chips RM 11.50

 Pilihanku malam jumaat tadi adalah Fried Rice Satay RM 13.80. Manakala minumanku adalah Yougurt campuran RM 8.50

MIL pilih Fish & chip RM 16.80, minumanya Green Apple Celery RM 7.00.

Manakala adik iparku yang kebetulan balik ke kampung memilih kek yang berharga RM 6.00, Manakala minumannya pula Fresh WaterMellon yang berharga RM 7.00


PS: Arah balik layan tutti Frutti di Indapura, Kulaijaya. Kali ini Cik Mieja yang belanja. Harga kedua mangkuk tersebut hampir mencecah RM 30.00

PS: Sampai rumah, perut kenyang.. cuaca luar yang sejuk kerana angin kuat dan hujan membuatkan aku tidur panjang, terbabas isyak ke jam 1.00malam. Kikikikiki, tak apa boleh solat sunat..

8 ulasan:

kakcik said...

salam hari Jumaat, Ayu. :)

Sharifah sweetmemories2 said...

sedapnyeeee....alhamdulillah

Marsita yahya said...

Salam kenal,
blogwalking & join you...semoga sihat sejahtera sentiasa ya...
http://my-mintroom.blogspot.com/

kak tini (umialya) said...

sedapnya CR..

Acik Erna said...

Assalam ayu..TF. Tu yang besst tu ayu.di SR pun best..sdampai terlena kekenyangan he he

Nens Collection said...

hehe..menyelerakan tgk eskrim tu..hehe, terliur kalah budak2..hoho

anyss said...

Assalamualaikum,
Yummy!
Tetiba lapar...

Mak Wardah said...

Salam hari Jumaat, Ayu minggu lepas outstation ke sana, singgah makan lunch kat kedai ayu...yummy2 menambahkan berat badan