CITARASA RINDUAN

Wednesday, September 12, 2012

Undangan Jamuan Hari Raya 2012





Selamat pagi......
Buat sahabat blogger semua, daku menjemput kalian ke teratak Citarasa Rinduan bagi Jamuan Hari Raya/merdeka.

Tarikh: 13 September 2012
Hari : Khamis
Jam : 7.30 Malam- 10.30 Malam
Alamat: No 1. Jalan Besar Felda Sg Sayong. Kulaijaya

Atau email ke umairahayu@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan tentang majlis tersebut

14 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ayu.Terima kasih jemput TP jauhhhhhhhhhhhhh sgt dr negeri k.atie :D
Semoga ramai yg menghadirinya ya...

jemarisuri said...

thanks ayu atas jemputan...nmpknya tak terpergi sbb jauh nooo ni js duk...hihi..

selamat hari raya ayuuuu..

kakcik said...

Jauhnya nak pergi... :(

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

emieysandra said...

kalau dekat mesti emiey pergi. hee :D

faraherda. razalan said...

Terima kasih Ayu sbb menjemput. Sy x dpt dtg sbb duduknya di KL sinun. Heheheheh...

=(

Nens Collection said...

seronok kalo boleh join..
tp jauh..hehe
semoga sume berjalan dgn lancar!

Gee® said...

Waaa...seronoknya kalau dapat join tp jauh sgt... thanks Ayu

al-lavendari said...

terima kasih atas jemputan, tapi maaf kerana tak dapat hadir kerana jauh dan malam pulak. dah tua2 ni tak berani nak drive kereta jauh2 waktu malam.

jemput lawat blog saya kerana blog citarasarinduan ada disebut.

dwaty said...

jauh kak... apa2 pun terima kasih atas jemputan...

Alinaclover Premium Beautiful said...

alaaa tingin nya nak p

Queenie said...

terimakasih atas jemputan makan-makan (eh, macam kita pun dijemput jugak kan? hek3...)

happy belated birthday to anakanda Nur Umairah...ibu beri hadiah apa? mak Q doakan umai sehat selalu dan dengar cakap ibu dan ayah tau! jadi anak yg solehah dan rajin2 belajar ok..

cayang umairah!

Sis Lin said...

Salam Ayu...
Maaf byk2...sebelum dtgnya jemputan ayu, sis ln dh ada date marhaban utk rumah sis malam esok..sangat2 terkilan x dpt hadirkan diri...huhuhu
Boleh x dtg seisi ke dua ke..huhuhuhuhu

Mudah2an semuanya berjalan lancar ye...

akuzle ayu said...

Kalo Kulaijaya tuh kat KL or Shah Alam, kompom kitorang dh sampei awal2, Ayu. Sementelah lagi menunya pelbagai sungguh. Selamat menyambut tetamu. Kne tito awal mlm neh.. Rehat cukup2..

aDisH.sHidA said...

kalau dekat mmg dah pegi nie..huhu....semoga semuanya dipermudahkan dan selamat melayan tetamu