CITARASA RINDUAN

Tuesday, September 18, 2012

Terima kasih Blogger EQBAL


Apabila melihat alamat yang tertera.. ku senyum lebar tanda suka... 5minit senyuman bertukar kepelikkan... Eh!, betulkah ini kepunyaanku?.. Rasanya contest dah lama tak ku sertai, pembelian online rasanya tiada, maklumlah hujung bulan lagilah lepas raya RM banyak mengalirnya.

Apabila ku amati... Ya, bungkusan ini kepunyaanku... itupun apabila terpandang nama blogger Eqbal dibelakang sampul bungkusan...

Buat Abang Eqbal, terima kasih daun keladi... Ayu sangat hargai pemberian yang abang berikan pada Ayu, Moga ukhwah kita berkekalan sampai bila2..

Koala Bear dari Australia..dapat sepit kuku comel tu, daku sangat bertuah... Mengikut wshup Abang Eqbal, dia poskan sebelum fly ke Brisbane... Wah!!... Saya suka, saya sukaaaa....

16 ulasan:

kak tini (umialya) said...

rezeki..

teratai said...

Bertuah badan tu...

Citarasa Rinduan said...

KAK TINI:
kemarin umai dapat hadiah, hari ini ibunya.. hehehe.. syukur

Citarasa Rinduan said...

TERATAI:
memang kak... terharu sangat2

Nur Atirah said...

tahniah wak .

Nur-nba said...

Tahniah Ayu... :) Bertuahnya...

Citarasa Rinduan said...

ATIRAH:
alhamdullilah.. terima kasih awak

CIKGU NUR:
syukur sangat2.. moga ukhwah sesama kita berkekalan selamanya

ainnoraini said...

Rezeki tu ayu...
Kalau kakain pun suka jugak..

LYAfrina said...

alahai..rezeki la tu..lya dh lama x dapat apa2 drp blogger..dulu rajin join ga/contest

azieazah said...

Tahniah.
Ini yang saya panggil, buat baik dibalas baik.

kakcik said...

Rezeki Ayu. :)

Nens Collection said...

sy pernah dpt keychain dr bali..best!

dwaty said...

seronoknya dapat hadiah dari blogger femes amos... rezeki... tahniah...

Sari Yusa Ibrahim said...

mesti lepas ni boleh sepit kuku sambil ingat Abg Eqbal, hehehe

JunAina said...

Ayu...senyum2 sampai telinga. Hati berbunga2.

aDisH.sHidA said...

syok nya ayu...xdapat p brisbane pun xpe dah dapat pengetip kuku ada kola bear hehe


jaaaaap nak hulurkan jari nie suruh potong kuku shda sama