CITARASA RINDUAN

Friday, September 14, 2012

Blogger manis yang ke CR ialah.....



Dia jeling kita, kita jeling dia..... ( kami dah tak tahu nak pandang kamera yang mana satu.. hahaha)
Ewahhhhh!!!!!!
Dah kata dah... memang manis blogger tersebut kan?

Rasanya dah ramai kenal bloger ini, memang bertuahnya diri ini apabila blogger GB sudi membuat kejutan ke CR pada jamuan Hari Raya CR.

Saat daku kesibukkan melayan para tetamu, dan rasanya... memang sukar nak cam muka tetamu sebab suasana jamuan semalam yang tersangat meriah... hingga tak nampak sebiji kerusi yang kosong pun...

Hingga ada tetamu yang sanggup makan/minum secara berdiri..

Saat itulah.. aku dikejutkan dengan lemparan manis blogger GB kearahku... (sungguh!, beliau yang tak pernah datang ke CR, tiba2 berdiri tegak dihadapanku) cayalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Terima Kasih buat GB dan sahabatnya yang sudi ke jamuan tersebut... (dia ada entry khas untuk meng`Suprese'kan daku!!! jom baca)

-------------------------------------------

(30kilo mee, 10kilo mee hoon, 120 ketul ayam masak kicap, 10 kilo daging rendang, 300 biji kuih muih, 5 tong koktel, 250biji nasi Impit dan berpuluh2 kilo nasi untuk menjadikan nasi goreng dan lain-lain adalah satu bukti stok untuk tetamu CR, puas hati sebab dapat menjamu mereka)

~~ Hingga kini, kaki dan tangan masih kebas2,~~


27 ulasan:

azieazah said...

Makkkkk!! cemburunyaaaa!!!
GB memang sweet!
Oh banyaknya menu. Terlior sungguh. Ntah bila la dapat pegi ke CR...!

Citarasa Rinduan said...

azieazah:
kikikikikiki...........
Insyallah.. satu hari, kak..GB mmg manis sangat2

anaa said...

dah agak.. bila CR kata blogger manis, jer terus terbayang GB kat kepala otak... sementelah GB pun memang ada kat JB...

Sunah Sakura said...

wuwuwuw...tak jemput kita pun..hukhuk

al-lavendari said...

GB mungkir janji nak pergi dengan uncle .. hehe.

Citarasa Rinduan said...

Anaa:
tersangat betul, jangkaan dirimu..
GB mmg sangat berani... dan manis..
hehe

SUNAH:
dik, minta maaf... rasanya kak dah hantar sms, wshup dan war2kan di FB..
maaf ya..
Insyallah.. tahun hpdn kak jemput sekali lagi..

Citarasa Rinduan said...

UNCLE:
kikikikikik..

saya gelak besooooor

akuzle ayu said...

Kagum ngan no tuh semua. Tak bole jadik neh. Kne cecepat organize geng2 bloggers kasi serbu CR..

Citarasa Rinduan said...

AKUZLE AYU:
Kakkkkkkkk..............
cepat2..

ayu sentiasa tunggu

fizafantagirO said...

oooo .. ni la .. hihihi , meriah ye kak jamuan raya :) kalau dekat boleh fiza pegi :p

Nens Collection said...

mmg banyak hidangannyer..best kalo leh join..hehe

Citarasa Rinduan said...

FIZA:
tulah.. awak kat putrajaya..
mmg jauh...
doakan kak dapat kesana 1 hari ya


NENS COLLECTION:
alhamdullilah..
rezeki tetamu,, mmg cdgn nak jamu secukupnya dengan jemputan y hadir

gadisBunga™ said...

kalau kawan-kawan nak tahu....semuaaa (ye, betul betul gb maksudkan ni) makanan yang ada adalah sangat sedap!

kagum dan terharu dengan layanan mesra kak ayu dan keluarga, sampai terkenang2 masa on the way pulang. :)

Daddy Ziyyad said...

Ooooo..GB pegi secara serprais ya...hehehehehe...

Tahun depan buat lagi lah CR...saya nak dtg pulak..:P

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Jemputan raya?. Tak jemput akak punnnnn....... sob sob sob.

Citarasa Rinduan said...

GB:
hehehhe.. daku senyum tak henti2..
bab keSUPRISEanmu mmg menyerlah..
opocotttttttttttttttt!! gosok2 mata.. hahhaha

DOKTOR:
Insyallah.... cadang nak sewa 3 balai.. hehehe

kak MM:
Tak apa, tahun hdpn ayu jemput lagi ya

Munnafendy said...

wuiyyoooo mcm buat knduri kawin la! hihi...murah rezeki akak ye...


GB mmg comel.GB dtg wedding sy hari tu..hihi

Citarasa Rinduan said...

Munna:
kita doakan turn GB lepas nie ya..
amin,. mudahannn

awak datang tau.. hehehe

zorro said...

nice entri!
btw follow la saya di blog ini.^^
mohon mencelah ea. assalamualaikum

Chik Att said...

Byaknya menu .....
Saya hari tu .... buat sikit2 pun diap...pegi urut kaki....kejang semua urat ...


Kakzakie said...

Harap tahun depan kakak dapat join..

ieda said...

jelessnyaaa
bilalah dpt jumpe ayu lak kann ;)

emieysandra said...

hidangan-hidangan yg sgt lazat tuh..manis blogger tersebut =)

Mrs JemariSuri said...

wah GB dtg...bestnye..^^

Cik Pulau said...

maaf sangat2 kak ayu xdapat nak attend..

jeBateja said...

Omak aiii...tak sangka tul....rakan blogger buleh pi sampai sana....terbaekk lah Gb....

aDisH.sHidA said...

banyak nya menu utk tetamu..rugi sapa xpergi kan..


waaaaaaaaaaaaaaaah GB buat suprise mcm shida wat suprise kat LM la..haha