CITARASA RINDUAN

Sunday, September 9, 2012

Kisah 22 Syawal: Kesihatan tak membantutkan segalanya



3 Undangan majlis perkahwinan dan 2 undangan open house ku terima dengan sebaiknya, walau kepala masih berat, badan melayang2.. Malahan batuk seringkali mengganggu senyumanku.. Ku tetap menggagahi diri untuk menghadiri undangan jiran tertangga.



Ditambah, menguruskan majlis sambutan hari kelahiran anak daraku yang ke 5 pada esok hari. Majlis ku akan buat secara bersederhana, alhamdullilah.. minggu lepas hasrat dah diluahkan pada Ustazah, beliau mengizinkan jam 10-11pagi, majlis kecil untuk meraikan hari ulangtahun kelahiran Umai akan berlangsung. INSYALLAH


Kunjungan 2 tetamu istimewa dalam hidupku secara mengejut terus menceria kan sakitku. Seolah2 'ubat' yang sangat mujarap...

11 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..Ayu mmg sibuk.Semoga diberikna kesihatan yg baik ya.Aminnn

~~zana@pb~~ said...

Tak sihat ke Ayu? Ke...ada pening2, muntah? Jeng...jeng..jeng..

jeBateja said...

Sape 2 org tu kak...mak ayah akak ke...? Depa tunggu Mee Bandung Akak ke...??

Citarasa Rinduan said...

Kak Atie;
Wasalam...
Terharunya daku.. Aminnn ats doamu
Thanks kak.. AYU baru siap frozenkan donut u majlis hari lahir umai...

Kak Zana:
Amin......
Mudah2 ada rezeki ,mslhnya dok tpelaot nieee. Hahaaaaa

Jebat:
Ya. Ibuayah kak Ayu dtg... Sure mee bandung mjadi pilihan....

Cik Rongoks said...

semoga akak cepat sihat ^^

Citarasa Rinduan said...

Cik Rongoks
thanks dear

Queenie said...

gini lah nasib org mcm kita ni ayu..
walau penat camner sekalipun bila ada tetamu terus serta merta cergas, lupa pasal penat dan sakit sini sana, tp bila tetamu dah balik mmg tak tipulah kita pun ikut tergolek hehehe......

azieazah said...

Biasanya masa buat kerja tak terasa pun sakit tu. Tapi bila dah selesai, letak badan kat katil, rasa nak landing berjam-jam...!
Get well soon Ayu!

Nur-nba said...

Ayu memang sentiasa cergas.. Kak Nur masih tak baik selesema.. Sekarang dah mula nak batuk.. Malas benar nak ke klinik.. :)

JunAina said...

Hepi belated bufday utk Umai. Ayu tetamu org yg kita sayang akan membuatkan hati berbunga2, letih pun hilang kalau susah hati boleh jadi senang hati.

Rai said...

semoga cepat sembuh ayu...