CITARASA RINDUAN

Saturday, September 8, 2012

21Syawal: orang demam dapat barang baru



Siap memasak lauk pauk tengahari, terus rehatkan diri.. up status FB. Nak reply komen kawan-kawan jari pun xlarat, otak jangan katalah tak sempat nak fikir apa2 terus terlelap.

Alhamdullilah,.. berkat doa kalian sembuh sekejap demamku ini. Tapi saat aku taip entry ini. Dah start semula demamku ini.. Demam uratkah?


Cermin mata yang ku tempah dah siap.. Dah hampir 9 tahun power sama 360. Alhamdullilah kekal gitu.

Kali nie beli full bingkai, harga tak sampai RM300.

Beli kasut baru,yang lama dah putus.. bolehlah.. aku pun tak suka beli mahal2.. RM 8.90 sahaja, insyallah setahun kot baru ganti baru.

11 ulasan:

anyss said...

Assalamualaikum,
Suka kasut tu!

4-5 tahun dulu saya masih jumpa kasut yang selesa dipakai dengan harga tu, sekarang ni dah tak ada. jauhnya nak pi beli, kena pi Johor dulu...

Citarasa Rinduan said...

ANYSS:
Walaikumusalam
saya mmg suka. thn lps bulan 9 beli. nie br putuss.

nk saiz apa? saya pos

Kalamhati said...

cantik frame spek tu ayu..=)

Ena's Palace said...

salam..
murah pun takpe..asalkan selesa dan tahan bila dipakai

Ena's Palace said...

salam..
murah pun takpe..asalkan selesa dan tahan bila dipakai

Ena's Palace said...
This comment has been removed by the author.
Citarasa Rinduan said...

kalamhati:
terima kasih

Citarasa Rinduan said...

ENA:
wsalam
setuju... beli y mahal. tapi melecetkan kulit kaki mmg tak berbaloi

Ummi AmnaAmzar said...

Berkenn la spek ayu tu.. Tp ummi xseswai pakai..muka kecik..spek ummi skrg pakai saiz knak2 brnad KIKO..hehhee

Citarasa Rinduan said...

UMMI amnaamxar:
comelnya ummi. Pasti kecil loteh orangnya.
Ayu bt kerja2 lasak kn guna nie

aDisH.sHidA said...

kalau ayu 360..shida seganda dr ayu nya power...eh eh shida pun ada kasut mcm tu...beli kat seremban bulan 6 aritu...pakai sekali sekala je..