CITARASA RINDUAN

Thursday, October 18, 2012

Happy Birthday 18Oktober...


Khas buat sesiapa yang menyambut hari kelahiran pada hari ini 18 Oktober ku ingin mengucapkan selamat Hari lahir, moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki kalian.

Khas yang teristimewa buat seorang kakak yang sangat rapat dialam mayaku... Ida Mahmud... Happy birthday, moga sentiasa happy dan moga Allah memberkatimu dalam apa jua yang Kak Ida lakukan...Amin
Ayu kirimkan kek hari lahirmu yang ayu siapkan pada malam tadi, memahami walau kita berjauhan... kita tetap dihati. Jika dekat pasti Ayu suakan satu suapan kemulutmu....

Buat kak Ida.. Ku selalu kagumi ketabahanmu dalam menempuhi kehidupan disamping anak-anak dan family tersayang... ketahuilah DIA maha kaya, pasti kamu sentiasa dilindungi oleNya...

29 ulasan:

Acik Erna said...

Happy birthday ida.

azieazah said...

Selamat ulangtahun kelahiran kepada yang menyambutnya hari ini.

Mestilah sedap kek niiiii....!

Bertuah Ida, ada entri khas lagi tu.

Queenie said...

happy birthday ida...untung ada adik macam ayu tu...

ayu, ngences akak tengok kek tu pepagi ni..jamin lemak berkrim tu kan?

mama maman aka yana said...

untung sungguh kawan ayu eks.. hehehe.. berday kita dah lepas.. tp tahun depan insyaallah akan ada.. hahaha

Citarasa Rinduan said...

terima kasih acik..

Citarasa Rinduan said...

kak azie..
ayu sayang kak azie dan semua kakak2 y selalu ambil berat dgn ayu..

kak... ayu bt mlm tadi. nie dok fikir siaps nk mknkan?

Citarasa Rinduan said...

ayu biasa2 jer kak Q.
sayang kakak jugak.. muahhhhhhh

gadisBunga™ said...

mai saya makankan bagi pihak kak ida. tapi sesuap je lah boleh..ngeeee~

Citarasa Rinduan said...

mama yana:
ayu pun senang hati kwn ngan awak...

nanti ingatkan saya ya

Citarasa Rinduan said...

untuk GB..
5 suap tau

Kakzakie said...

Happy birthday ida..
Ada lagi kek tu kakak nak:)

Rai Ourkizuna said...

happy birthday..nampak sedap lah kek tu.. moist je..

Citarasa Rinduan said...

kak zakie.. ada lagii..
hahahahha

thanks ats ucapan

Citarasa Rinduan said...

Rai:
penat punya pasal. siap kek.. topping terus tidur.. xupdate fb pun mlm tadi. hahahah

anaa said...

wah, sedap nya kek... nak jugakk.. birthday kak ana baru je lepas.. rugiii.. huhuhu..

Citarasa Rinduan said...

kak Anaa..
lah.. sunggguh kah?
kalau tak ayu leh tayang kek coklat. hahaha

nyanyisunyi said...

Sob sob sob...huuu terharunya.....mesti best kek yg ayu buat ni siap ada nama akak lg..
Sayanggg ayu terima kasih ye..atas kata2 semangat dr ayu dan juga t.kasih buat semuacyg wish kt sini...
Sayang kita tak dapat jumpa 1dis nanti...

Amy Sinar Raudah said...

Happy birthday kak ida..sedapnya kek tu kak :)

cHeRyNa PiReS said...

Happy Birthday Kak Ida.
Eh, apasal jealous org ada birthday cake nieh!:P

anyss said...

Assalamualaikum,
Nyum! nyum!

sedapnya! macam nak kena cari kek lah pulak hari ni hu huh uhu

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran buat kakak comel ku, Ida Mahmud ;)

Citarasa Rinduan said...

kak ida...
untukk kamu
untuk kamuuuu


kak.. comotkan kek tu.. hahahaha. ngantuk tu yang entah apa2 hasilnya. tapi ayu sediakan penuh kasih untukmu..
muaahhhhhh

Citarasa Rinduan said...

amy tq...

dik. mmg moist.. esok baru nk makan.. hahahha.. perut xbest skrg nie lapo nasi jer

jaga diri ya

Citarasa Rinduan said...

sha..
bila birthdaymu?
hahahahha

Citarasa Rinduan said...

waalaikumusalam

hahahhha. sila ke SR berdekatan.. hahahhha

thanks atas ucapanmu bt kak ida. kamu pun ssgt baik dan comel tau

Kesuma Angsana said...

dapnyer kek tu!

Nur-nba said...

Happy Birthday buat Kak Ida... Sedapnya kek tue :)

Nur-nba said...

Happy Birthday buat Kak Ida... Sedapnya kek tue :)

Citarasa Rinduan said...

thanks kesuma angsana...

Citarasa Rinduan said...

thanks cikgu nur ats ucapan bt kak ida...