CITARASA RINDUAN

Thursday, July 5, 2012

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway...


Bismillahirahmanirahim.....
Moga yang baik-baik buat kita semua... (15 Syaaban) Di kampung tercinta hujan turun dari semalam, moga hujan rahmat yang mengalir memberi rahmat buat kita semua...

Kawan-kawan, korang kenal tak dengan blogger Otai yang bernama Eqbal Zack? Pastinya rata-rata korang mengenali jejaka tersebut. Femes tau blogger nie, dan Kebetulan beliau berada di Queensland University of Technology- Brisbane Australia, kerana menyiapkan kajian PHDnya disana.

Ku doakan moga urusannya dipermudahkan, kawan-kawan doakan sama ya..


Korang minat dengan cenderhati di atas?? Abang Eqbal bermurah hati nak bagi korang, dengan syarat korang join GA tersebut, caranya?? mudah sahaja... KLIK SINI
Apa lagi, jom.. pakat ramai-ramai kita join GA abang Eqbal.


13 ulasan:

jemarisuri said...

gud luck ye ayu...nti kalau dpt share la js skali ekk...hihi

Citarasa Rinduan said...

JS:
eh... jom join, klik jer kat SINI (entry tu)

Ardini Humaira said...

waaa goodluck kak! bestnye GA from birsbane :D

Citarasa Rinduan said...

dini:

Jom... join...mana tau rezeki u baby

teratak hati said...

Comel la hadiah..ayu duk kat kulai ke?dekat la..tau ke kedai nasi lemak tu..sedap kn mkn kt situ..

Sari Yusa Ibrahim said...

meriahnya, sana sini GA.. Good Luck, Ayu

Kakzakie said...

Cute GA dia. Selamat berjaya
Mana tahu nasib menyebelahi Ayu

teratak hati said...

Comel hdiah..
Ayu duk kulai ke..dekat la..selalu mkn nasi lemak kt kedai tu?sedap kn..
Nk oder dress tu blh email sy..
suterasyifa@gmail.com

Citarasa Rinduan said...

kak YUS:
thanks

Citarasa Rinduan said...

kak zakie:
thanks you.. kak join gak ya... mana tau, kita syer hadiah.. sbb abang2 eq bagi lebih dr 1

Citarasa Rinduan said...

teratak hati"
ayu di felda sungai sayong.. kita dh berjiran nie..
heheheh

kakcik said...

Semoga Ayu berjaya mendapat hadiah yang ditawarkan itu. :)

Cik Honney said...

wahhh...hadiah gempak hbs...good luck ye sis..

jemput singgah sini klu sudi..
http://wadahberbicara.blogspot.com/