CITARASA RINDUAN

Sunday, July 29, 2012

Ramadhan ke 9 (Tahan kentut sebab takut batal)



Assalamualaikum.. salam ramadhan ke 9 sahabatku.. Eh! tiba-tiba entry melompat, apa kess?

Apa khabar teman-teman blogger? Kerinduan sangat melanda di jiwaku, rindu nak menaip, rindu nak sapa korang. Percayalah.. kehilanganku di blog ini tiada paksaan dari sesiapa.. Cuma seminggu yang lepas aku perlu cari ruang untuk menyelesaikan beberapa perkara yang sangat penting.

Kalau korang ada ternampak aku singgah ke blog korang, ianya kebetulan apabila korang ada syer entry di FB.. (maklumlah FB aku tak pernah off) Heheheh.

Hujung minggu yang penuh ceria.. jom.. kita buat suka-suka permainan di FB, korang boleh klik SINI. Nak tau apa keputusan tentang diriku?

Tara

<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<



PS: pandai FB nie.. Jujur, masa aku berusia 7 tahun, aku memang ada kenangan tahan kentut. kui..kui.....

13 ulasan:

Tinta Emas said...

Salam CR

Terkejut juga bila CR kata nak stop kejap blog nie..Tapi kita kne dulukan mana yg lebih pentingkan?

Dulu2, masa kecik2, mmg mak kita dn mak kwn2 kita bagitahu byk pantang larang mengarut masa berpuasa..
skrag dah berilmu sikit ni, barulah sedar hal2 tersebut..

kdg2 boleh jadi bahan lawak..

Citarasa Rinduan said...

tinta Emas:

mula2 ayu dah terfikir nak block blog ni.
tapi memikirkan semula tahap persahabatan y lama tersimpul sejak bergelar blogger, ayu kuburkan hasrat.

terima kasih support ayu

PS: yang lawak tu. masa ayu tahan kentut tu, ayu tak tanya kat orang tua.. hahahha..

Huda said...

ayu janganlah block blog ni, tak bestlah kalau ayu takde, walaupun kita tak pernah jumpa tapi rasa persahabatan dah terjalin erat..selamat berpuasa untuk ayu yea..

Acik Erna said...

assalam ayu..nasbi baik dapat tahan dan tak terlepas ye..he he

Mrs. Abi said...

hahahahha....awin mula2 pose mesti konpous bila terkentut.... hehehehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hehehe...Kalau mcm tu hukumnya... alamat ramai dah batal posa...

Ardini Humaira said...

huarghh sian dia kena tahan kentut. sape la cakap kat dia kentut batal pose tuh hehehe...

bersama kak Es said...

kak es kalau dah nak terkentut tak gheti nak tahan2 dah kah kah kah

jangan berhenti...slow tak pe tapi jangan hilang terus... sayanggg

aliza zeke said...

haha..tak macam sakit lak perut kalau tahan jer kentut tuu..


selamat berbuka nnt ptg kak ayu :)

eelobor said...

selamat kembali...walaupun ko tahan kentut, aku ttp nak berkawan gak ngan ko. hahahahahhaa

tun_telani said...

LOL~~ apa laa akak ni. lucu je.

akuzle ayu said...

Block blog? Ada kisah x besh nmpknya tp jgnlah,ayu..

mamawana said...

terseksa bila tahan kentut.. nanti bau kentut keluar ikut mulut lagi nayaaa