CITARASA RINDUAN

Monday, July 30, 2012

10 Ramadhan, Birthday blogger mana?


Selamat hari lahir ku ucapakan buat sesiapa yang menyambut kelahiran pada 30 July 2012, Moga dipanjangkan usia kalian, moga murah rezeki kalian, istimewannya hari bahagia mereka jatuh pada 10 Ramadhan, jom.. kita semak siapa yang menyambut hari kelahiran pada hari ini?.

My Photo
Blogger masak-masak paling akrab dialam maya, belum ada keizinan dariNya bersua, tapi dah pernah borak  mendengar kelunakkan suaranya.


Apakah?
Blogger Apakah? Pernah bertemu di teratak rumah CMG, blogger nie memang hensem. tapi tak boleh kacau, udah berpunya tau.... Heheheh


My Photo
Blogger wanita ini sangat peramah dialam maya, ku belum pernah bertemu muka mahupun mendengar suaranya, kalau nak tau siapakah? klik banner diatas.


Korang wajib klik gambar pink diatas, entry hari kelahiran suami blogger tersebut tersangat sweet, jom.. baca...


PS: Jua, buat kenalan sahabat FBku, seperti adik Nur Amira, dan Apai Fairuz, Happy birthday.. moga yang baik-baik buat kalian semua.

20 ulasan:

Kakzakie said...

Ayu sihat? Lama tak bersiaran ye atau kakak yg tak terjumpa.

Sambut birthday puasa nie jimatlah sikit Ayu. Moga semua yg birthday hari ini semuanya dirahmati Allah..

Citarasa Rinduan said...

kakzakie:
ayu hampir seminggu tak bersiaran.. thanks kak, sentiasa mendoakan y baik2 untuk ayu..

alhamdullilah, ayu sihat

PS: harap2 mereka potong kek, ingat kita.. hehhe

anyss said...

Assalamualaikum,
bertuahnya sambut besday musin Ramadhan...semoga hidup mereka diberkati

Mk Syahir said...

terima kasih banyak2 sis..terharu tak tau nak cakap ape..huhu

Citarasa Rinduan said...

anyss:

Waalaikumusalam, kan.,.. birthday ayu, tak jatuh bulan nie. kalau idak, nak gak rasai, berbuka sambil potong kek buatan sendiri

Amin.. thanks ats ucapan anyss untuk mereka

Citarasa Rinduan said...

MK Syahir:
moga murah rezekimu, moga berbahagia selalu, tak perlu cakap apa2, cumalah sis diingatamu

faraherda. razalan said...

Ayu dah kurang sibuk ke?

Rai said...

lama juga ayu tak bersiaran ya..

Citarasa Rinduan said...

Fara:
terima kasih bertanya Fara..

masih belum ada masa yang khusus, cuma rindu pada blog, semalam.. lepas sahur ayu buka lappy, update blog..

rindu sangat2 kat kawan2..

Citarasa Rinduan said...

Rai

Eh... adakah kita selisih jalan.. hahhaha... ayu komen sana, rai komen sini..

memang lama, hingga rindu menggebu...

Munnafendy said...

harini bday abang sy...hihihi

Citarasa Rinduan said...

munna:
happy birthday buat abang muna

Kesuma Angsana said...

ramai pulak yag sambut birthday hari ni yeK! moga semuanyer dilimpahkan rahmat !

Citarasa Rinduan said...

kesuma Angsana:
kannn.. amin..

kakcik said...

Assalamu'alaikum Ayu.

Selamat berpuasa.

Semoga Allah SWT merahmati mereka dan kita juga. :)

Acik Erna said...

salam ayu..happy birthday buat semua yang menyambut hari kelahiran

akuzle ayu said...

Ayu neh rajin sungguh.. Terharu akak.. Tqvm yea?

Ati Masrif said...

salam ayu,

terima kasih banyak2
terharu sangat kak ati ni :)

insyaAllah kalau ada rezeki ke kulai
pasti kita singgah kedai ayu ok :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ayu.baru berkesempatan nk ucapkn slmt berpuasa tuk ayu sekluarga.

Sedap2 juadah yg dijual di citarasa rinduan...klu dekat,dah lama singgah :D

mamawana said...

Selamat berpuasa Selamat bersahur