CITARASA RINDUAN

Friday, July 13, 2012

Persiapan......


Semakin hampir bulan nan mulia.... Ikutkan waktu start malam nie, minggu hadapan kita dah start bertarawih.....

30 Hari berikutnya dah raya....... Cepatnya masa berlalu.... Rasa macam tak percaya pulak.

Gambar diatas adalah persediaan kudapan bersahur mahupun berbukaku. Mana tau... Kot2 tak lalu nk makan yang berat2 kannnnn.

Rancang nak bertarawih dan bersahur dikampung.. Tapi, terpaksalah berjauhan dari en ZAlie..... Eik!!!!

14 ulasan:

Acik Erna said...

assalam ayu..dah siap kudapan ye..
acik memang tak makan berat masa sahur..jaga perut.kalau makan berta..gastrik cepat menyerang..

Citarasa Rinduan said...

WAalaikumusalam....

Ya acik. Mak mertua ayu jenis y ada gastrik. Ayu beli u dia juga.
Ayu doakan acik dan MIL dpt lakukan ibadat dgn baik
.. Amin

aJa said...

Waahhhh...

ayu...akak ritu dah check akak nye gastrik kat PSH..ngan doktor Hasnahbi...masuk scoop ngan dr Razak/sadhana...memang perut dah luka....memang kena jaga makan dan perasaan..haha

harap MIL ayu gastrik x teruk sangat....kesian...sebab akk dah ase cukup menderita kalau kena...ni baru balik dr klinik...

next week br g hospital...lepas kuar hospital dah 2x akak kena attack tau....ubat makan..entahlah ayu..kdg2 konpius...semoga ayu jaga MIL dengan baik...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak!

Aisy Nasiha said...

ai, stok dia ringan betul.. kalau saya tak larat kot...kena gak makan nasi...

Sari Yusa Ibrahim said...

tu diaaaaaaaa punya persiapan tapi macam tak cukup jer utk sebulan???

eikkkkkk!!hihi

Mrs. Abi said...

dh wt preparation...hehehehe...sggup ke jauhan dgn en.zalie...hehehehe

Nur-nba said...

Wah dah siap persiapan semua. Rupanya Ayu ada gastrik.. Moga Allah permudahkan urusan kita untuk menempuh ibadah puasa tu nanti.

jeBateja said...

Wahh kak...tgk gambar...den ingat akak nak niaga air kat pasar ramadhan...rupanya standby stock jerk...ahakz....


mee Bandung 2...bungkus....ahakz

jemarisuri said...

wah ayu dh siap ekk utk ramadhan...moga ibadah puasa kita menjadi lbh baik lg..insyaallah..

kakchik@ella said...

wahhh .. kudapan berkhasiat tu.

Munnafendy said...

rela ke berjauhan kak ayu? hihi

teratak hati said...

Dah siap persiapan tuk brpuasa ye..tu je ke??hehe..

eelobor said...

wah....dah siap semua kelengkapan perang tuh

Mak Wardah said...

Salam. semua kudapan yang sihat dan enak, Selamat Menyambut Ramadhan