CITARASA RINDUAN

Saturday, July 7, 2012

Wajah ELLA dimajlis perkahwinannya


Cantik, molek dan segar.. Tahniah buat Norzila Aminuddin, atau nama glemnya Ella, ratu rock Malaysia telah sah menjadi isteri orang pada malam ini 7 July 2012, SELAMAT PENGANTIN BARU buat beliau dan pasangannya Azhar Ghazali, yang berasal dari Muar Johor. suka lihat gambar ini, kredit untuk FB Media Hiburan,.




Cincin tunang dan nikah dari pihak lelaki buat Ella


(wajah Ella semasa disolekkan)

27 ulasan:

Murni Alfathunnisa said...

wah orang muor rupanya. dengarnya pilot kan..:-) tahniah buat ella & husband...semoga berbahagia ke akhir hayat.

Citarasa Rinduan said...

murni:
ya mmg pilot......

moga yang baik2 buat pasangan ini.. Amin

aNa d'sKoDenG said...

tumpang sonot

aNa d'sKoDenG said...

tumpang sonot

aNa d'sKoDenG said...

tumpang sonot

aNa d'sKoDenG said...

tumpang sonot

jeBateja said...

eh...eh...teringin nak bersanding lagik laaaaa...ahakz

ainnoraini said...

Bertemu jgk jodohnya...
Semoga berkekalan hingga akhir hayat

Nazayiena said...

Tahniah Ella....

IBU GEBU said...

telan air liur baca hantaran dia 50k

Nur-nba said...

Moga Ella berbahagia bersama pasangannya..

ieda said...

selamat sudah

cumaa akk x berkenan dia mejerbikk rambut macam tuu , bukan ke lebih manis dan comel kalau dia siput rambut tuu .. adeii geram akk tgk .. ekekek geram nak ikat rambut dia tuu ..

apa2 punn semoga dia bahagia ke akhir hayatnya .. dan berkekalan kan ayu ;)

[PCL] said...

semakin berumur semakin ayu plk si Ella nih...dulu2 mase rock tak sangat...hehe, semoga bahagia berpanjangan buat pasangan dan juga buat owner blog CR nih.

Knor said...

ye ke pcl..? tahniahlah kat ella ni..lentok2 ye

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah.. Tahniah kak Ella..

Acik Erna said...

terima kasih ayu..kongsikan gambar disini..dpt acik tengok..tahniah buat ella..

jemarisuri said...

tahniah buat kedua mempelai...moga berbahagia hingga ke akhir usia..

Ardini Humaira said...

dni tengok orang kawen konfem eksaited nk tengok baju ngan hantaran dia hehe

teratai said...

Tahniah semoga bkekalan selamanya...

FnF Simple Life said...

oh baru tahu Ella kawen...ngeee...tertinggal kapal terbang dok jauh sgt nih

Prettywrite said...

akhirnya..tahniah untuk beliau dan suami..tumpang happy..:)

nn lylyn said...

mase die di interview tgk rock2 je..

eelobor said...

Alhamdulillah.... semoga kekal berbahagia buat ratu rock kita. mmg follow lagu dia sejak dari kecik2 lg masa zaman band "Ella & The Boys"

Kesuma Angsana said...

apapun doakan yg terbaik utuk ella n pasangannye

emieysandra said...

akhirnye kawin juga ratu rock ni..mse kawin pun, rambut stil lepas, xlari dr imejnye yg manja dgn rambut pnjang =)

JunAina said...

Sudah sampai jodohnya...itukan rahsia ALLAH, pasti ada hikmahnya.

Kejora said...

salam...

tahniah ella... terjawap sudah teka teki..yg selama ini dinanti2 oleh peminat2 ella...
klw sanggul rambut ella tu lagi ayu kan..
sebb kite dn biase nampak ella lepaskan rambut nye yg terjura tuh..huhu.
ape2 ella the best semoga sukses ...