CITARASA RINDUAN

Saturday, March 17, 2012

Bersawang sudahhhh...



Assalamualikum, sihat2 kan sahabat??? Adoiiiii.. janganlah terkejut bila lihat tiba2 di ruangan bloglist korang blog aku terpapar… Setelah kian lama aku menghaibkan diri..
Nie, tengah ambil feel nak berblog semula… dah hampir 3 minggu tak berblog, sawang punyalah tebal… tepuk2, kibas2 tak mau pergi, sapu pakai penyapu tak lari, …. Waka..waka

PS: nak berBW, blog mana nak suruh aku terjah dulu??? Mai tinggalkan URL

26 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Slamat berblog kembali sis. X update pun akak bw gak kan. Adik selalu nmpk akak bw maknanya akak msh berblog la cuma x smpt update je

Citarasa Rinduan said...

lydia--
adikku sayang, kak tak pernah BW.. sungguh.....
kak hanya on FB sahaja...
nie tengah cari feel singgah blog kawan.. moga kamu ceria selalu

Sari Yusa Ibrahim said...

Akak tolong vacum, huhuhu

Daddylicious said...

haha....selamat datang ...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...meh sini, YM tolong kilatkan meh...hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe bersihkan 'rumah' tgk pada masa kak..hehe

Mysara Ab Rahman said...

patutlah dh lama xnmpk akak..
kt bloglist mai tu pn tak tukar2..hee

eelobor said...

aku pun nak ambil masa lama gak itu ari selepas sekian lama tak aktif sangat

Dearie Pearls said...

hi kak sayang..
moga sihat..

sila ke blog dearie. dearie juga sedang mencari mood nak blogging..

happy weekend sis!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mujur Ayu dah kembali...
Kak Sam mulanya rasa sedih bila kengkawan blogger mcm sorang demi sorang mengundurkan diri..

Citarasa Rinduan said...
This comment has been removed by the author.
Lelord said...

selamat kembali cayang

mas saari said...

mesti dah dapat semangat baru kan?

ieda said...

aah lahh , lebih kurang akak je .. sibuk tapi akak curi2 update dikk ;)

Ayuni said...

br bleh masuk cni....

teratai said...

Buang sawang2 tu!Rindu nak baca berita2 kat sini....

azieazah said...

Selamat kembali mengaktifkan diri AYU.
Kak Azie pun masih nak panaskan enjin. hehehehe

Cida de' Nuanza said...

welkam back ayu..
wpun x de update blog ayu..tp x terasa sgt, sbb masih bertemuan di FB..
pasni jgn hilang2 lagi ehh.. kan dh letih nk buang sesawang tu..heheheh

IMANSHAH said...

sama lah kita ayu..saya pun dah macam penat berblog

rosmina samin said...

Welcome... :)

kakcik said...

Tak terjah blog kakcik pun tak apa, asalkan di hati dan ingatan kita sentiasa bersama. :)

al-lavendari said...

selepas habis berkemas, silalah terjah blog pakcik .. dan juga memberi sumbangan idea.

logorithm said...

Welcome back! Gi bercuti kat negara mana Cik Ayu? :-)


Terbaru dari Logokoko:

[13SX] Raba opismate

[U] Gambar anjing tembus pagar

[18SX] Isteri curang DEMI suami tercinta

mama maman aka yana said...

hehe... kibas2 lama sikit ayu..:)
jgn bagi ada lagi sawang2 kembali bertaut...

insan_marhaen said...

kata orang, kalau rumah lama ditinggalkan tak berpenghuni, penghuni lain yang akan bermastautin.

selalulah singgah ya..

tempat jatuh lagi di kenang.

jemarisuri said...

ayuuuu...

sihat ke?...semoga ceria kembali blog ayu...hehe..


***jom hapuskan debu2 comei kt blog ayu ni...fuhhhhhh...fuhhhh..haha